Ægtepar er helt sikre: Vi så og snakkede med Emilie

Der er intet nyt i sagen om den forsvundne Emilie Meng fra Korsør.
Emilie Meng har været forsvundet i over to uger. Den 17-årige pige fra Korsør er ikke set siden hun tog afsked med tre venner ved byens station.
Emilie Meng har været forsvundet i over to uger. Den 17-årige pige fra Korsør er ikke set siden hun tog afsked med tre venner ved byens station.
Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix/arkiv

Et ægtepar ved den lille, nordjyske by Skelund otte kilometer nordøst for Hadsund var overhovedet ikke tvivl. Kirsten Irring Hvarregaard og hendes mand mødte den forsvundne Emilie Meng på landevejen ved deres hus torsdag i sidste uge omkring klokken 15.45. Og de talte også med hende.

Det fortæller ægteparret til BT.

- Der står hun på den anden side af vejen over for vores hus og kigger mod os. Vi bor langt ude på landet, så det er ikke normalt, der bare kommer nogen gående forbi. Så går jeg hen imod hende og spørger, om der er noget, vi kan hjælpe med. Hun så søgende ud, men nej nej, hun havde ikke brug for hjælp, siger Kirsten Hvarregaard til BT. 

Genkendte hende på billede

Kirsten Irring Hvarregaards mand gik efterfølgende helt tæt på den unge kvinde, og han fik derfor et helt klart billede af, hvordan hun så ud. Og da deres 19-årige datter viste dem et billede af Emilie, udbrød han:

- Det ER hende. Det var hende, der var der i går, og hvis det ikke er, må hun ligne hende enormt meget, fortæller hustruen til BT.

Ægteparret i Skelund beskriver den unge kvinde som værende mellem 15 og 19 år gammel, mellem 1,55 og 1,60 meter høj og iklædt et par stramme sorte bukser med v'er ned ad siden. Det kan være bukser af mærket Hummel. Hun var iført en sort overtræksbluse og bar en hvid eller sølvfarvet taske.

Mange har set Emilie

Ægteparret kontaktede Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, hvor sagen om den forsvundne 17-årige Emilie Meng efterforskes.

Men siden har ægteparret ikke hørt fra politiet.

Efterforskningsleder Marianne Roed bekræfter over for BT, at de har modtaget henvendelsen. Hun fortæller, at de får et hav af henvendelser og ikke kan efterprøve dem alle sammen.

Politiet undersøger de mere sikre spor og henvendelser, men der er stadig ikke noget nyt om Emilies forsvinden.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.