Ægte håndværker-tilbud: Køb Danmarks billigste hus

Har du 75.000 kroner og en god portion gå-på-mod?
Der findes stadigvæk knaldgode hus-tilbud. Men det kræver masser af knofedt at overtage en af de faldefærdige rønner ...
Der findes stadigvæk knaldgode hus-tilbud. Men det kræver masser af knofedt at overtage en af de faldefærdige rønner ... Foto: SCANPIX arkiv

I en tid, hvor boligpriserne stiger mange steder, kan det overraske, at det stadig er muligt at købe en villa for under 100.000 kroner.

Men det er det, skriver Jydske Vestkysten. Avisen kårer et hus i Hokkerup mellem Graasten og Krusaa til at være Danmarks billigste på markedet i øjeblikket. Godt nok kræver huset en del istandsættelse, men til gengæld forlanger sælgeren blot 75.000 kroner for sin ejendom, der er 154 kvadramteter stor. Mægler bemærker dog, at ejendommen har stået tomt i flere år uden opvarmning "idet varmeinstallationen ikke virker." "Desuden er der hul i taget, hvilket gør huset fugtigt," lyder det i den bundærlige salgsannonce fra Estate, som du kan se her.

Ifølge Boliga.com deler villaen i Hokkerup dog førstepladsen som landets billigste med en ejendom på Lolland - den koster også 75.000 og er at dømme efter salgsannoncen fra Nybolig et rødmalet bindingsværkshus, der karakteriseres som et håndværkertilbud. Se det her.

Hos Boliga kan du se en liste over de ti billigste huse, der lige nu er til salg i Danmark. Det 'dyreste' af dem koster 99.500 kroner. Klik her.

Ifølge Jydske Vestkysten kan man finde Danmarks billigste landejendom i Syddanmark.

I Nordborg ligger den nedlagte landejendom med en boligkvadratmeter på 151 og en grund på hele 3.000 kvadratmeter. Pris: 199.000 kroner. Se den her.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.