Af redaktionen, Magasinetmad.dk, Aller Media
Du tror lige, du har fået fat i den lille skal, men når du tjekker fingeren bagefter, så sidder der ingenting, og når du kaster blikket ned i skålen, så ligger den lille drilske skal stadig dernede. Æv. Ligger der flere skaller dernede, ender du måske med at give op og smide det hele ud. Men det er slut nu.
Det sker ganske ofte, at der ryger et lille stykke æggeskal med i dejen, når man slår æg ud, og hvis ikke det bliver fisket op, kan det være en ret ubehagelig overraskelse, når kagen eller desserten skal spises.
Prøv luksusudgaven af den klassiske kiksekage: Få opskriften på Magasinetmad.dk
Tóra Effersøe Mortensen, der er digital chef og indehaver af dessert- og kagebloggen Cutecarbs.dk afslører her, hvilket trick du skal bruge, så du undgår at give dine gæster en knasende oplevelse, når de sætter tænderne i dit lækre bagværk.
Har du lyst til en dessertchokoladekage? Prøv denne uden mel og sukker! Se mere på Magasinetmad.dk
Sådan fjerner du æggeskallen
Gør din finger våd og dyp den ned i skålen, hvor æggeskallen ligger og flyder, så kan du hive æggeskallen op uden problemer. Smart og supernemt!
Madpandekager på fem forskellige måder: Få opskrifterne på Magasinetmad.dk
Det er såre simpelt: Ned med fingeren og fisk skallen op. Foto: Aller Media