sponsoreret indhold

Teenagere med ambitioner får luft med investor-penge

Casper Ravn-Sørensen og Dotcom-capital.com investerer primært i de helt unge danske talenter, hvor stifterne stadig ofte er teenagere. At tro på unge er ikke en dum idé.

Når man er ung, er verden ny - og mulighederne synes ubegrænsede. Nogle bruger denne energi til endeløse byture eller timer foran et computerspil. Andre unge bruger i stedet tiden på at gå på arbejde - for sig selv.

Og faktisk er det penge værd. Det har investoreren Casper Ravn-Sørensen set. Gennem Dotcom-Capital.com investerer han sammen med partneren Mads Emil Fast Dahlerup primært i de unges virksomheder. Unge, der måske ikke er de bedste til skolearbejdet, men som har en vilje til at skabe og bygge.

»Jeg investerer i de personer, hvor jeg kan se mig selv for 12 år siden, da jeg startede min første virksomhed som 20-årig. Det var mod mange odds, idet at jeg ikke havde penge, netværk eller kom fra den mest privilegerede baggrund,« siger Casper Ravn-Sørensen.

En af de virksomheder, som Dotcom-Capital.com har investeret i, er den aarhusianske webshop Cleanskin.dk, hvor gennemsnitsalderen blandt stifterne er godt 20 år.

Christian Leth, der er direktør i Cleanskin.dk, fortæller:

»Investeringen har givet os en mulighed for at kunne lancere Cleanskin i flere europæiske lande og reducere indkøbsomkostninger meget. Samtidig er det også vigtigt for os, at Casper og Mads har viden om at bygge en international virksomhed op,« siger Christian Leth.

En anden, som Dotcom-Capital.com har valgt at investere i, er social medie-iværksætteren Aron Petur, der 9 måneder efter, at hans jobtitel var at sætte varer på hylden i Lidl, kunne få en månedlig profit til sig selv på over 100.000 kroner. I en meget nær fortid hed adressen mor og far i Helsinge, men sådan er det ikke længere:

»Jeg er flyttet ind i en stor lejlighed på Højbro Plads,« fortæller Aron Petur.

Hvis du selv føler, at du har det, der skal til for at få succes, kan du ifølge Casper Ravn-Sørensen med fordel læse denne guide, der giver 8 råd til særligt den unge iværksætter, som søger investering.

Hvis du føler, at du er parat til at få investering til dit projekt, så tag fat i Casper Ravn-Sørensen direkte via formularen på Dotcom-capital.com.

Ovenstående indhold er sponsoreret

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.