Advarsel: Metalstykke fundet i spegepølse

Der er risiko for at finde metalstykker i indpakningen til Coop Hvidløgspegepølse, advarer producent.
Der er derfor risiko for, at der er metalstykker i indpakningen af pølserne, som er blevet solgt i flere butikker.
Der er derfor risiko for, at der er metalstykker i indpakningen af pølserne, som er blevet solgt i flere butikker. Foto: Rune Pedersen/Polfoto

Kig hellere grundigt efter i dit køleskab om du har en Coop Hvidløgsspegepølse liggende på en af hylderne.

Da der er fundet et metalstykke i en indpakning, tilbagekalder producenten Skare Food A/S to partier af spegepølsen. Det skyldes, at der er risiko for, at der også er metalstykker i andre af de pølser, som er blevet solgt i butikkerne.

Coop Hvidløgsspegepølse forhandles i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, Irma, Fakta og Coop.dk. Det to partier, som bliver tilbagekaldt, er bedst før 6. november 2016 og 8. november 2016.

Pølserne er produceret af Skare Foods. Selskabet er af flere omgange blevet kritiseret voldsomt på grund af forkert datomærkning af kød.

I 2006 stoppede Coop samarbejdet med Skare på grund af en større skandale med datomærkning.

Samarbejdet er dog genoptaget, og Coops Informationsdirektør, Jens Juul Nielsen, forklarer, at fundet af et metalstykke må betegnes som et uheld.

- Vi har på et tidspunkt haft en pause i samarbejdet med Skare. Men vi opfatter dem som et solidt og professionelt firma, som vi har et godt samarbejde med. Og vi anser dette her for at være en hændeligt uheld, siger Jens Juul Nielsen, Informationsdirektør i Coop.

Sundhedsstyrelsen råder til, at man kasserer produktet eller leverer det tilbage til butikken, hvor det er købt.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.