Årh, nej: Her er de fire dummeste IKEA-køb

Se, om dit fejlkøb er på listen over de allermest ufatteligt åndssvage IKEA-køb.
Man kan købe mange nyttige ting i Ikea - men også mange ting, man fortyder bittert.
Man kan købe mange nyttige ting i Ikea - men også mange ting, man fortyder bittert. Colourbox

Er du en af dem, der er kommet hjem fra IKEA med noget virkeligt dumt i indkøbsposen? Bare rolig, du er ikke alene!

Hvem har ikke prøvet at tage i IKEA med det formål at købe nogle helt konkrete ting, som man har udset sig i kataloget, men så blive grebet af den der helt specielle IKEA-stemning og komme hjem med småting, som ALDRIG skulle være landet i indkøbsposen? Vi er alle skyldige. Derfor har vi samlet en liste over de allerdummeste ting, du kan købe i IKEA, og som du skal styre indkøbsvognen langt udenom, når du besøger det skønne billig-bolig-mekka.

IKEA har bestemt også begået masser af uundværlige bolighits: Se de skønne design-klassikere fra IKEA på Madogbolig.dk

#1: Lucky Bamboo
Det er over et årti siden, at den ensomme bambuspind i plastbeholderen eksploderede, og gud og hver mand bare måtte eje pinden. I dag findes der stadig Lucky Bamboo i IKEA og naive mennesker verden over forelsker sig stadig i dem, køber dem med hjem og undrer sig efterfølgende over, hvorfor i alverden de betalte 20 kroner for en bambuspind.

#2: Den tynde vase
Hvad enten den hedder ”Fyllig”, ”Tajt” eller noget helt tredje, så har alle prøvet at købe en version af den tynde vase med plads til en enkelt blomst. Idéen er god: En fin vase til en enkelt, lille blomst. Men problemet er bare, at du sjældent får en enkelt blomst i gave og at chancerne for, at du selv smutter forbi blomsterhandleren for at købe én blomst er lig nul. Altså kommer vasen bare til at optage plads og irritere dig, når du får en buket, som du ikke kan mase ned i den.   

Bor du småt? Få fem indretningstips til den lille bolig på Madogbolig.dk

#3: Skoskab til små sko
Alle i små lejligheder med en endnu mindre entréer kender ”Trones”. Det er det perfekte lille, smalle skoskab, som kan hænges op på væggen. Rigtig mange har levet lykkeligt med ”Trones” i mange år, indtil de en dag fik en kæreste eller roomie med store fødder. For skoskabet er bare ikke lavet til store sko. Pludselig bliver det smarte skoskab totalt ubrugeligt og formålsløst.


#4: Gladsax-rammen
Gladsax er en fotoramme, som hævder at være perfekt til at udstille pladecovers. Dine gamle LP’er skal bare lige smækkes ind i rammen, så det lyder jo supersmart, MEN… Det er ikke så simpelt. Det er lidt ligesom, den forbandede Gladsax-ramme er for stor! I hvert fald kræver den lidt arbejde at få et pladecover til at sidde perfekt i rammen og ikke glide ned, og efterlade tomrum i toppen, når det kommer op på væggen.

Kender du også det elektriske fleecetæppe? Se flere forfærdelige IKEA-køb på Madogbolig.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.