'Årgang 0'-Emma siger stop: Pause fra programmet

Emma og hendes familie har ikke det nødvendige overskud til at vise deres liv frem på tv.
Sød, jysk og naturlig. Sådan kender vi Emma Josfesen far 'Årgang 0'. Emma og hendes familie holder nu pause fra programmet.
Sød, jysk og naturlig. Sådan kender vi Emma Josfesen far 'Årgang 0'. Emma og hendes familie holder nu pause fra programmet. Foto: SCANPIX arkiv

En af hovedpersonerne i tv 2's yderst populære dokumentarserie 'Årgang 0' - Emma og hendes familie fra Tarm - holder pause fra programmerne.

Familie har for tiden ikke det nødvendige overskud og dermed heller ikke lysten til at deltage, fortæller de ifølge tv2.dk.

- Vi har været med i de 16 år, serien har kørt og er stadig glade for at være en del af 'Årgang 0'-fortællingen, men vi trænger til en pause. Det er ikke et definitivt farvel, og vi regner helt bestemt med at vende tilbage, siger Emmas far, Poul-Erik Josefesen til TV 2.

'Årgang 0' er en dokumentarserie, som siden efteråret 1999 har fulgt fire familier i Danmark. I første sæson var der fem piger med: Emma, Rachel, Stephanie, Mathilde og Marie. Marie og hendes forældre fortsatte ikke, og i 2007 valgte Mathilde og hendes familie at sige farvel. I stedet kom Christian og hans familie fra Aarhus ind i serien.

Lige som i alle andre familier er det gået op og ned hos Emma og hendes forældre og brødrene Simon og Mikkel. Faren, Poul-Erik, kæmpede i mange år en brav kamp for at få en tilværelse som selvstændig købmand til at hænge sammen. Mens Emmas mor måtte slås med overvægt. Hun blev desuden på et tidspunkt fyret som dagplejer på grund af kommunens faldende børnetal.

De to forældre har også haft en alvorlig krise i parforholdet. Og Emma? Udover at deale med forældrenes kriser har hun taget livtag med de problemer, der nu en gang følger med at blive teenager.

Emma og familien, som vi kender dem fra tv. Foto: Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.