Aalborg forbliver hjemmebane for U21-landsholdet

DBU indgår aftaler med tre kommuner, hvilket betyder at U21-landsholdet fortsat har hjemmebane i Aalborg.
Den tidligere Esbjerg-træner Niels Frederiksen og U21-landsholdet i fodbold spiller har hjemmebane i Aalborg indtil 2018.
Den tidligere Esbjerg-træner Niels Frederiksen og U21-landsholdet i fodbold spiller har hjemmebane i Aalborg indtil 2018. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

Aalborg er de kommende tre år fast hjemmebane for det danske U21-landshold i fodbold.

Dansk Boldspil-Union (DBU) meddeler i en pressemeddelelse, at man har forlænget aftalen, så den løber frem til 2018, og samtidig har unionen valgt at placere det danske kvindelandsholds kampe i Viborg, mens flere ungdomslandskampe vil blive spillet med hjemmebane i Tønder.

Aftalerne er en del af DBU's vision 'En Del af Noget Større,' hvor målet er at komme ud i Danmark og vise aktiviteterne frem for at komme tættere på fans, borgere, klubber og medlemmer.

- Fodbold kan være med til at løse samfundets udfordringer - både i forhold til sundhed, integration og arbejdet med den nye skolereform. Derfor ønsker vi et tættere samarbejde med landets kommuner om at udbrede forskellige fodboldaktiviteter til glæde og gavn for flere, siger DBU's formand, Jesper Møller.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.