"Åge Hareide er da et ok-valg"

Avisen.dk har igen været på gaden, for at spørger danskerne, hvad de mener om den nye landstræner for fodboldlandsholdet, Åge Hareide.
Moarmal Abdul-Mahdi, Avisen.dk

Avisen.dk har igen været på gaden, for at spørger danskerne, hvad de mener om den nye landstræner for fodboldlandsholdet, Åge Hareide.

Den 72-årige pensionist, John Petersen har et nogenlunde neutralt forhold til Åge Hareide, fortæller han. Han synes ganske enkelt at Åge Hareide er et ok-valg. Han ved ikke, om Åge Hareide kommer til at klare sig godt eller skidt, men han håber det.

- Jeg ved at han er fra Norge og har trænet Malmö FF.

- Det er ligemeget, om han er fra Norge.

- Jeg ved ikke, om han kommer til at klare sig godt. fortæller John, mens han smågriner

Men spørger den 69-årige Revisor, Ingolf Kristensen så er Åge Hareide en udmærket træner. Han tror nemlig, at den nye fodbold landstræner kommer til at klare sig fint nok.

- Jeg synes, at han er en udmærket træner.

- Det er okay, at han er fra Norge.

- Jeg tror, at han kommer til at klare sig fint nok.

Åge Hareide har netop skrevet kontrakt på to år for DBU med mulighed for to års forlængelse. Den 63-årige Åge Hareide har tidligere været landstræner for det Norske fodboldhold, men trak sig efter dårlige resultater. Han har lige forladt stillingen som træner for Malmö FF, som han nu har forladt til fordel for det danske landshold.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.