AaB'er efter nederlag mod FCK: Vildt vi ikke fik point

Kasper Risgård havde svært ved at forstå, hvordan AaB tabte med 0-1 mod FC København i Aalborg.
Kasper Risgård (i rød-hvid trøje) har svært ved at fatte, at AaB ikke fik point i kampen mod FC København.
Kasper Risgård (i rød-hvid trøje) har svært ved at fatte, at AaB ikke fik point i kampen mod FC København. Foto: RENÉ SCHÜTZE/POLFOTO

AaB tog søndag imod FC København i en kamp, som udeholdet vandt med 1-0. Nordjyderne havde ellers masser af muligheder for at udligne Andreas Cornelius' føringsmål, men effektiviteten manglede.

AaB-profilen Kasper Risgård havde da også svært ved at forstå, hvordan hjemmeholdet ikke fik bolden i nettet.

- Jeg synes, at det er helt vildt, at vi ikke fik point med fra den her kamp. Vi havde godt nok chancerne. Det er helt vildt. Det er skide irriterende, at vi ikke kommer her fra hjemmebanen med et ordentligt resultat.

- Der ikke nogen, der kan pege fingre ad præstationen. Vi kreerede tonsvis af chancer, men desværre var vi overhovedet ikke skarpe nok. Det gjorde udslaget i dag, siger Kasper Risgård.

AaB tabte i sidste uge til FC Midtjylland, og med nederlaget mod FCK er holdet stadig placeret midt i tabellen med 21 point. Sidste års mestre har nu otte point op til medaljerne.

- Der er ingen tvivl om, at vi har langt op til de tre første. Det er vi selvfølgelig ærgerlige over. Nu håber jeg, vi kan slutte rigtigt godt af i sidste kamp, siger Kasper Risgård.

AaB skal i sidste runde af Superligaens efterårssæson en tur til Odense, hvor OB venter.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.