AaB-træner vil rette op på fattig pointhøst

AaB skal fredag aften forsøge at hente den første sejr i oktober, når FC Nordsjælland gæster Nordjyske Arena.
AaB-træner Lars Søndergaard er ikke tilfreds med de seneste resultater i Superligaen.
AaB-træner Lars Søndergaard er ikke tilfreds med de seneste resultater i Superligaen. Foto: Henning Bagger/Scanpix

AaB har tabt de seneste tre kampe i Superligaen til FC Midtjylland, Sønderjyske og Silkeborg.

Og resultaterne har generelt været for dårlige i de seneste seks kampe, erkender AaB-træner Lars Søndergaard inden fredagens duel hjemme mod FC Nordsjælland.

- Både mod FC Midtjylland og mod Sønderjyske styrede vi i store perioder tingene, men vi mangler i øjeblikket slutprodukt og effektivitet, hvilket vi som hold arbejder hårdt på at forbedre.

- Det er en kendsgerning, at vores pointhøst i de seneste seks kampe ikke har været tilfredsstillende, siger Lars Søndergaard til klubbens hjemmeside.

Det er blot blevet til en enkelt sejr i de seneste seks superligakampe for AaB, som er nummer otte i ligaen med 18 point efter 13 kampe.

- Det er vores klare intention at få rettet op på dette med en sejr over FC Nordsjælland, hvilket skal komme via endnu en stærk præstation, siger Lars Søndergaard.

Han mener, at FCN ligner AaB meget i spillestil og som trup med mange unge og teknisk dygtige spillere, og at det bliver en udfordring at tiltvinge sig mest boldbesiddelse.

- Vi er fuldt bevidste om, at det i denne for os pointfattige periode kræver ekstra energi og mental styrke igen at få vippet tingene over til vores fordel.

- Og vi er ekstremt fokuserede på den del, så vi er parate til at håndtere de udfordringer, der kommer undervejs, lyder det fra Lars Søndergaard.

AaB må klare sig uden skadede Edison Flores, Thomas Enevoldsen og Sebastian Grønning, mens U19-landsholdsspilleren Marco Ramkilde indgår i truppen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.