AaB-sportsdirektør: Vi har budgetteret med top-seks

Ifølge Allan Gaarde betyder det ikke alverden, at AaB ikke ender i top-seks på nuværende tidspunkt.
Sportsdirektør Allan Gaarde kunne søndag se sit AaB-hold tabe 0-2 til FC Midtjylland. (Arkivfoto).
Sportsdirektør Allan Gaarde kunne søndag se sit AaB-hold tabe 0-2 til FC Midtjylland. (Arkivfoto). Foto: Henning Bagger/Scanpix

Søndag aften kunne AaB se en portion tv-penge forsvinde, da det på udebane blev til et 0-2-nederlag til FC Midtjylland i Alka Superligaen.

Efter de første 13 kampe bliver der uddelt tv-penge, og med søndagens nederlag kan AaB nu se frem til færre penge, da klubben ender uden for top-seks.

Ifølge AaB's sportsdirektør, Allan Gaarde, betyder det ikke noget i øjeblikket, selvvom der er blevet budgetteret med en top-seks-placering.

- Vi har budgetteret med top-seks, og det er marginaler fra, hvad vi får nu ved at ende uden for top-seks. Det er ikke noget, som vi overhovedet har tænkt på, men det er jo logisk, at vi gerne ville have været højere oppe.

- På nuværende tidspunkt betyder det ikke så meget, men vi ville da gerne have flere tv-penge. Vores fokus er dog ikke på at tælle penge. Det har vi folk til. Vores fokus ligger på fodboldspillet, siger Allan Gaarde.

AaB har nu tabt i fire af de seneste fem kampe, men alligevel ser cheftræner Lars Søndergaard ikke så negativt på det.

- Det var bedre i dag end mod Sønderjyske i seneste runde, som også var en fin indsats. Det var et step op. Vi styrede spillet i anden halvleg på en normal svær udebane. Vi havde de chancer, der skulle til, siger Lars Søndergaard.

Han erkender dog, at der mangler lidt i offensiven.

- Den sidste skarphed mangler. Det har været et problem i et stykke tid. Det er et sted, hvor vi halter. I dag kom vi til chancerne, og det værste er jo, hvis vi ikke kommer frem til dem.

- Nogle gange har man stolpe ind, men det har vi ikke i øjeblikket. Det er noget, vi arbejder på hver dag. Målene skal nok komme på et tidspunkt, siger Lars Søndergaard.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.