93-årig indisk royalist møder William og Kate

Den 93-årige royale superfan Boman Kohinoor fik sin store drøm opfyldt, da han tirsdag mødte britiske prins William og hertuginde Kate.
En 93-årige indisk superroyalist fik sit største ønske opfyldt, da prins William og hertuginde Kate besøgte Indien.
En 93-årige indisk superroyalist fik sit største ønske opfyldt, da prins William og hertuginde Kate besøgte Indien. Foto: Danish Siddiqui/AP

Britiske prins William og hertuginde Kates statsbesøg i den indiske by Mumbai tog tirsdag en uventet drejning. Parret tog sig nemlig tid til at mødes med en 93-årig indisk mand, der i længere tid har arbejdet hårdt på at få lov til at tilbringe få øjeblikke med sine royale idoler.

Boman Kohinoor er en indisk restauratør, der er kendt for sin store kærlighed til den royale familie, der blandt andet kommer til udtryk gennem alle de royale portrætter, som dækker de fleste af væggene i hans restaurant.

Da den 93-årige inder fik nys om, at prins William og hertuginde Kate skulle besøge Indien, startede han sin egen kampagne på de sociale medier i forsøget på at arrangere et møde mellem sig selv og det royale par.

Under hashtagget #WillKatMeetMe udgav Boman Kohinoor livligt billeder og statusopdateringer på blandt andet Instagram, hvor han opfordrede William og Kate til at besøge hans restaurant, hvis de fik tid. Billederne blev hurtigt delt, og mange heppede trofast på Boman Kohinoor.

Tirsdag gik Boman Kohinoors drøm endelig i opfyldelse. Prins William og hertuginde Kate havde nemlig inviteret superroyalisten hen på deres hotel, og på Twitter kunne man se billeder fra besøget, hvor Boman Kohinoor hilser på det royale par.

Se et af de Instagram-billeder, som blev delt i kampen for Boman Kohinoors møde med det royale par: https://www.instagram.com/p/BD5y96ZndF-/?tagged=willkatmeetme

Se billedet, hvor prins William og hertuginde Kate møder Boman Kohinoor: https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/719451718358929408

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.