90 års-fødselaren omgivet af hele familien

Den britiske dronning kan ikke bare glæde sig over sin runde fødselsdag men også over fine nye billeder med alle sine børnebørn og oldebørn.
Den britiske dronning har stillet op til flere portrætbilleder i forbindelse med sin 90-års fødselsdag. Dette billede bliver blandt andet brugt til portrætter til en ny serie af frimærker.
Den britiske dronning har stillet op til flere portrætbilleder i forbindelse med sin 90-års fødselsdag. Dette billede bliver blandt andet brugt til portrætter til en ny serie af frimærker. Foto: Ranald Mackechnie/AP

Det er næppe gået manges næse forbi, at den britiske dronning torsdag kan fejre intet mindre end sin 90-års fødselsdag. Og på 90 år kan man altså også nå at samle sig en imponerende flok af børnebørn og oldebørn. Det er dronning Elizabeth II et levende eksempel på.

I anledning af den store dag har det britiske hof offentliggjort et royalt portrætfoto af dronningen flankeret af sine syv børnebørn og oldebørn.

- Dronningen omgivet af sine to yngste børnebørn og sine fem oldebørn, skriver det britiske hof til billedet på Instagram.

De søde billeder er taget på Windsor Castle af den kendte fotograf Annie Leibovitz, som blandt andet har stået bag mange populære Vogue-forsider og billeder af nogle af verdens største stjerner.

Skulle det knibe lidt med navnene på de syv af dronningens efterkommere, kommer det britiske hof heldigvis også til undsætning.

Fra venstre ser man nemlig 8-årige James, 12-årige lady Louise, Mia Tindell, prinsesse Charlotte, som fylder 1 år til maj, 5-årige Savannah Phillips, 2-årige prins George og 4-årige Isla Phillips.

I anledning af fødselsdagen udkommer også en ny serie af frimærker med billeder af fire generationer af den engelske kongefamilie, nemlig dronning Elizabeth, prins Charles, hertug William og prins George.

Se billedet her

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.