9 tegn på, at din mand er din bedste ven

Hvem siger, man ikke kan være både elskende og bedste venner samtidig? Se her, hvad der afslører, at du er sammen med din bedste ven.
Se her, hvad der gør din og din mand til bedste venner.
Se her, hvad der gør din og din mand til bedste venner. FOTO: Scanpix

Hvem er din bedste ven?

Du har lyst til at sige din mand, men kan man godt det?

Ja, du kan da gøre præcis, hvad du vil, så længe du er glad og tilfreds, og der er altså visse ting, som afslører, at I ikke bare deler seng, men også er blevet hinandens bedste venner – dem har Cosmopolitan kigget lidt nærmere på.

1. I fortæller hinanden ALT
Ja, dine andre venner har måske ikke lyst til at vide det her. Men du fortæller din mand alt, også alle de hemmeligheder du ikke må sige videre. Du vender dem med ham derhjemme og så holder I sammen på hemmeligheden.

2. Du foretrækker kedelige aftner hjemme
Du vil hellere bruge en aften i selskab med din mand, hvor I laver absolut ingenting, end at rende i byen med vennerne, tage til firmafest eller på museum alene.

3. I har jeres helt eget sprog
Når I er sammen, kører I jeres helt egen stil – I taler indforstået, har jeres egen måde at sige ting på og joker med alle mulige ting, som andre mennesker ikke forstår.

4. I kender menuen
I kan bestille søndags-pizza til hinanden og ramme den helt rigtige smag, uden at I behøver spørge den anden først.

5. Du spørger altid til råds
Før stort set alle vigtige beslutninger eller ting, du skal tage stilling til i dit liv, snakker du først med din partner. Du skal lige høre, hvad han siger, før du beslutter dig.

6. I kan være grimme sammen
Du behøver ikke have de smarte bukser på eller den gode BH, når du er omkring din mand. I må godt være grimme sammen … eller bare helt almindelige mennesker. Her skal I ikke lade som om eller gøre jer lækre for nogen, i hvert fald ikke 24/7.

7. Du stoler på ham
I kan hinandens koder til både telefon, mails og Facebook, men smug-læser aldrig hinandens ting. Det har ingen interesse, I stoler fuldstændig på hinanden og er der tvivl, så snakker I bare om det.

8. I udveksler blikker
Når I oplever underlige situationer eller står overfor mennesker, der på den ene eller den anden måde stikker ud, behøver I ikke ord til at beskrive, hvad I tænker. I ved, hvad hinanden tænker og udveksler højest et lille blik.

9. Når I bliver gamle
Tanken om, at I skal være sammen til for evigt, blive gamle sammen og sidde på en bænk et sted med en rollator ved jeres side, skræmmer jer overhovedet ikke.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.