72-årige Mick Jagger skal være far for ottende gang

Mick Jagger, frontfigur i rockgruppen The Rolling Stones, venter barn med sin 29-årige kæreste, Melanie Hamrick. Han er i forvejen far til syv, har fem børnebørn og et oldebarn.
Der er endnu ikke sat dato på, men senest om ni måneder bliver den nu 72-årige frontfigur i rockgruppen The Rolling Stones far for ottende gang. Denne gang er det 29-årige Melanie Hamrick, som er moderen.
Der er endnu ikke sat dato på, men senest om ni måneder bliver den nu 72-årige frontfigur i rockgruppen The Rolling Stones far for ottende gang. Denne gang er det 29-årige Melanie Hamrick, som er moderen. Foto: Scanpix/arkiv

Mick Jagger skal være far og venter i en alder af 72 år sit ottende barn med sin 29-årige kæreste, den amerikanske ballerina Melanie Hamrick.

Det bekræfter en talsmand for The Rolling Stones frontfigur, skriver blandt andre The Telegraph.

Mick Jagger og Melanie Hamrick indledte et forhold kort efter Mick Jaggers partner gennem 13 år, L'Wren Scott i 2014 tog sit eget liv.

Første barn for 45 år siden

Hans kommende barn vil blive hans ottende med fem forskellige kvinder. Mick Jagger fik sit første barn i en alder af 27 år og har i forvejen syv børn i alderen 17 til 45 år.

Hans to ældste børn, Karis Hunt Jagger, 45 år, er fra hans forhold til Marsha Hunt, mens Jade Jagger, 44 år, har han sammen med eks-hustruen Bianca Jagger.

Sammen med Jerry Hall, som nu er gift med mediemogulen Rupert Murdoch, har han børnene Elizabeth, 32 år, James, 30 år, Georgia, 24 år og Gabriel på 19 år.

Han har desuden sønnen Lucas på 17 år sammen med den brasilianske model Lucianna Gimenez.

Mick Jagger har desuden fem børnebørn.

Flere rullestens-børn

Mick Jagger er ikke den eneste rullesten, som fortsat er viril.

69-årige Ronnie Wood blev 30. maj far til tvillinge-piger sammen 38-årige Sally Humphreys.


Mick Jagger ses her på et billede fra maj 2012 med L'Wren Scott, som begik selvmord i 2014. Foto: Scanpix/arkiv

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.