72-årig østjyde blev Lotto-millionær: "Man er helt fra snøvsen"

En Lotto-kupon fra Centerkiosken i Hjørning har gjort en 72-årig kvinde til millionær fra den ene dag til den anden.
Gevinst! Forrige lørdag var der jackpot på 6.100.061 millioner kroner.

Gevinst! Forrige lørdag var der jackpot på 6.100.061 millioner kroner.

Nils Meilvang/Scanpix

Regnbuen ender åbenbart i Centerkiosken i den lille by Hjørning ved Skanderborg.

Det var i hvert fald her, en 72-årig kvinde købte den Lotto-kupon, som lørdag sikrede hende en svimlende gevinst på over seks millioner kroner.

- Man er helt fra snøvsen. Helt urolig i kroppen. Til at begynde med fatter man det ikke. Man tror ikke på det, fortæller den heldige vinder ifølge en pressemeddelelse fra Danske Spil. Kvinden ønsker at være anonym.

"Det er dig, der har vundet"

Forrige lørdag vandt hun 6.100.061 kroner, men faktisk fandt hun først ud af det to dage senere.

- Vi plejer at tjekke om søndagen, om vi har vundet. Det fik vi ikke gjort den søndag, så det blev først mandag eftermiddag. Jeg står i skuret og er ved at finde pensler frem, da min mand kommer ud til mig. Det er dig, der har vundet, siger han. Sikke noget vrøvl, siger jeg. Han så helt elektrisk ud, fortæller vinderen.

Derfor gik hun selv med ind og tjekkede tallene efter flere gange for at være helt sikker. Men den var god nok, milliongevinsten var hjemme.

Ny bil

Senere samme dag fik de præmiesøgt kuponen hos en forhandler, og om tirsdagen var de i banken. Men gevinsten er endnu ikke blevet fejret. Det er ikke engang blevet til et restaurantbesøg endnu, men det er på programmet i den nærmeste fremtid. En ny bil er det også blevet til, og så glæder den 72-årige vinder sig over, at gevinsten gør livet lidt lettere, ligesom børn og børnbørn kan glædes med lidt ekstra fremover.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.