71-årig landmand i koma: Angrebet af tyr

Landmand fra Skive-egnen blev angrebet af tyr i stald. Nabo fandt manden, der nu meldes uden for livsfare.
En 71-årig landmand blev mandag aften fundet af en nabo, efter at han var blevet angrebet af en olm tyr. Manden meldes uden for livsfare, men han har fået mange knubs og skrammer, oplyser politiet. Arkivfoto.
En 71-årig landmand blev mandag aften fundet af en nabo, efter at han var blevet angrebet af en olm tyr. Manden meldes uden for livsfare, men han har fået mange knubs og skrammer, oplyser politiet. Arkivfoto. Foto: Colourbox.dk/Colourbox

En 71-årig landmand, der bor nær Skive, blev mandag aften fundet liggende i sin stald af en nabo efter at være blevet angrebet af en gal tyr.

- Han var nedkølet og havde ligget der i et stykke tid. Han var ude af stand til at bevæge sig og havde stærke smerter, oplyser vagtchef Allan Riis fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet fik besked om ulykken klokken 20.16, men ifølge vagtchefen har manden, der har fået mange knubs og skrammer, formentlig ligget i stalden siden klokken 15.30.

Da politiet kom til stedet, var tyren stadig løsgående, men den er nu blevet lokket ind i stalden igen, oplyser politiet.

Den 71-årige landmand blev kørt til Aarhus Universitetshospital, hvor han blev lagt i kunstig koma på grund af sin tilstand. Han var meget kold og forkommen.

Kort før midnat oplyste hospitalet, at manden ikke umiddelbart er livstruet.

Derfor vil han blive vækket fra den kunstige koma igen, fortæller vagtchefen fra Midt- og Vestjyllands Politi, der først har mere nyt om landmandens tilstand tirsdag formiddag.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.