70-årig amok med gaffeltruck: Jagtede mand og påkørte bil

En 40-årig mand blev jagtet af en gaffeltruck med en 70-årig mand bag rattet. Den 70-årige risikerer nu op til otte års fængsel.
En 40-årige mand måtte springe til siden for at undgå at blive ramt af en gaffeltruck med en sur 70-årig bag rettet.
En 40-årige mand måtte springe til siden for at undgå at blive ramt af en gaffeltruck med en sur 70-årig bag rettet. Foto: Scanpix/modelfoto

6. juli: Opdateret med detaljer

En 70-årig mand fra Horsens er blevet sigtet for hærværk og for bevidst at have forsøgt at påkøre en 40-årig mand. Den 70-årige risikerer nu op til otte års fængsel.

Det skriver Lokalavisen.dk.

Episoden skete på Lokesallé i Horsens, hvor den 40-årige mand var kommet for at tømme et lager, han lejer af den 70-årige.

Det førte til uenighed og fik ifølge Horsens lokalpoliti lejeren til at kaste en sten og en sodavandsdåse efter den 70-årige udlejer. Det nægter den 40-årige dog overfor Avisen.dk

Det skulle den 40-årige ikke have gjort. Den 70-årige udlejer påkørte derefter den 40-åriges bil med en gaffeltruck.

Den 40-årige flygtede ud af bilen, men den 70-årige kørte efter ham i trucken, oplyser Horsens Lokalpoliti til avisen.

Udlejeren forsøgte at ramme den 40-årige, som sprang til siden og undgik gaffeltrucken.

Den gamle anmelder den unge

Tvisten stopper ikke her. For udlejeren har anmeldt den 40-årige lejer for vold, fordi han kastede en sten og en dåse efter ham - og angiveligt også har slået ham på højre arm med en jernstang.

Efter episoden fremviste udlejer skader på sin ene arm.

Anmeldelsen om vold ligger til vurdering hos politiet, der endnu ikke har taget stilling til, om den 40-årige lejer skal sigtes for vold. Det oplyser politikommissær Kent Midtgaard, Horsens Lokalpoliti, til Lokalavisen.

Op til otte år i spjældet

Den 70-årige er sigtet efter straffelovens paragraf 252, der siger: 'Med fængsel indtil 8 år straffes den, der for vindings skyld, af grov kådhed eller på lignende hensynsløs måde volder nærliggende fare for nogens liv eller førlighed.'

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.