68-årig Rolling Stone skal være far igen

Rolling Stones-guitaristen Ronnie Wood skal forberede sig på at skulle være far igen i en alder af 68 år.
Rolling Stones-guitaristen Ronnie Wood og Sally Humphreys venter sig deres første fælles barn - og der bliver nok at se til for parret, der får tvillinger til juni.
Rolling Stones-guitaristen Ronnie Wood og Sally Humphreys venter sig deres første fælles barn - og der bliver nok at se til for parret, der får tvillinger til juni. Foto: Jonathan Short/JONATHAN SHORT/INVISION/AP

Selv om han har rundet pensionsalderen, så er Rolling Stones-guitaristen Ronnie Wood ikke færdig med at skifte bleer og stå op til gråd om natten.

Den 68-årige rockguitarist skal endnu en gang være far, og denne gang kommer der ikke kun ét barn til verden, men to. Han og konen Sally Humphreys venter nemlig tvillinger i det nye år. Det skriver musikmediet NME.

- Sally og Ronnie Wood er glade for at meddele, at de venter tvillinger i juni 2016. De er spændte og glade over den vidunderlige nyhed, siger en talsperson for bandet ifølge NME.

Den britiske musiker giftede sig med den nu 37-årige teaterproducent i 2012, og tvillingerne bliver parrets første børn sammen.

Ronnie Wood har i forvejen fire børn fra tidligere ægteskaber, hvoraf hans ældste søn Jesse er 39 år gammel. Flere af hans børn har stiftet deres egne familier, så rockmusikeren kan dermed både kalde sig far og bedstefar.

Det vides endnu ikke om det celebre par venter sig drenge eller piger.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.