67-årige Finn: Jeg er sigtet i Emilie-sagen

Finn Petersen, de flere gange har fået sit hus ransaget, er efter eget udsagn sigtet i sagen om den forsvundne Emilie Meng.

Den 67-årige pensionist Finn Petersen fra Korsør har flere gange fået sit hus ransaget i jagten på den forsvundne Emilie Meng. Og nu fortæller han til bt.dk, at han også er sigtet i sagen.

- Den dommerkendelse, der blev skrevet i mandags, for at de kunne ransage mit hus, betyder jo, at der nu er en sigtelse, selvom politiet har stået i medierne og sagt, at der ikke er noget at komme efter, siger han til bt.dk.

Ransagningerne af den 67-åriges hus er blandt andet sket efter, at nogle personer har anmeldt at have hørt råb fra huset. Ingen af gangene har politiet dog fundet noget mistænkeligt, har politiet flere gange slået fast. Politiet har også oplyst, at Finn Petersen ikke er mistænkt i sagen.

Alligevel bekræfter politiet over for bt.dk, at der er en sigtelse. Ifølge politiinspektør Kim Kliver er sigtelsen den formelle del i forbindelse med en kendelse.

Ifølge bt.dk kan den 67-årige derfor godt være renset for mistanke efter den seneste ransagning. Men de oplysninger, politiet har haft op til, må have været så alvorlige, at de har valgt at sigte ham og gå ind i hans hus med en dommerkendelse, skriver avisen.

Som sagt gik politiet efter ransagningen ud og bekendtgjorde for offentligheden, at Emilie Meng ikke havde været i Finn Petersens hus.

Mens Kim Kliver ikke vil kommentere, om sigtelsen af den 67-årige er frafaldet, siger Finn Petersen til bt.dk, at han stadig er det.

Udemeldingen om sigtelsen kommer dagen efter, at Retten i Næstved besluttede, at pressen skal have adgang til en række oplysninger i sagen. Journalister fra Ritzau, BT og TV2 skal således have aktindsigt i den kendelse, der ligger til grund for ransagningen af Finn Petersens hus mandag.

Oplysningerne vil blive udleveret fredag klokken 9.

Emilie Meng  forsvandt efter en bytur i Slagelse den 10. juli i år.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.