60-årig skandalestjerne skal være far for niende gang

Mel Gibson er for gammel til at blive nervøs, når hans 26-årige kæreste føder parrets første barn næste år.
26-årige Rosalind Ross og 60-årige Mel Gibson har dannet par siden 2014. Hun er et årti yngre end hans ældste barn.
26-årige Rosalind Ross og 60-årige Mel Gibson har dannet par siden 2014. Hun er et årti yngre end hans ældste barn. Foto: Frederic J. Brown/AFP

Mel Gibson har hænderne fulde.

Den 60-årige Hollywood-stjerne skal nemlig være far for niende gang, når hans kæreste, den 26-årige springrytter Rosalind Ross, føder parrets første fælles barn næste år.

Den lille ny bliver den vordende mors første barn, men Gibson har masser af rutine udi forældreskabet.

Derfor småpanikker den kommende far til ni slet ikke over den forestående familieforøgelse. Faktisk er det fysiologisk umuligt for ham, fortalte han kortfattet under et interview med kanalen Extra i forbindelse med sin nye film, "Hacksaw Ridge", skriver magasinet People.

- Ja, ja, det bliver nemt. Det er bare én mere. Jeg er der bare til at gribe barnet, jokede den dobbelte Oscar-vinder og uddybede:

- Jeg er for gammel til at blive nervøs. Jeg tror, mine binyrer er så slidte, at jeg ikke kan reagere på det længere, sagde han om kropskirtlerne, der kontrollerer både blodtryk og stressreaktioner.

Mel Gibson har syv børn fra sit 31 år lange ægteskab med den tidligere tandklinikassistent Robyn Moore. Han har også datteren Lucia på seks år fra det turbulente forhold med den russiske pianist Oksana Grigorieva.

Seks af Gibsons ind til videre otte børn er ældre end hans nuværende kæreste, Rosalind Ross, på 26 år. Faktisk er den unge springrytter et årti yngre end filmstjernens ældste barn.

Men Mel Gibson er heller ikke, som Hollywood-stjerner er flest. Den kontroversielle stjerne har været involveret i flere skandaler, fordi han blandt andet har udtalt sig nedladende om jøder og homoseksuelle.

"Hacksaw Ridge", som Mel Gibson har instrueret, får dansk biografpremiere 10. november.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.