6 frække tips I bør nyde denne sommer

Sommerferien er det oplagte tidspunkt til at udforske sexlivet. Er I først kommet ned i gear, er der masser af inspiration at slå sig løs med
Sex i det fri er en af de måder, du kan pifte dit parforhold op på i sommerferien.
Sex i det fri er en af de måder, du kan pifte dit parforhold op på i sommerferien. Scanpix / modelfoto

Sommerferien er en realitet i mange af de små danske hjem, og det medfører afslapning, rejser og tid til hinanden, hvilket også betyder mere tid til sex og intimitet. Men det kræver tilpasning at gå fra stress og jag til feriemode.

- Når man vakler udbrændt på ferie, så forvent ikke, at lysten til at indhente et forsømt sexliv melder sig fredag aften kl. 21. Det tager gerne 3-4 dage for kroppen at få hverdagsstressen ud af systemet, siger sexolog Sara Skaarup.

Sæson for lyst
Selv om det kan kræve tilpasning at komme i det rette, frække feriehumør, skal man ikke undervurdere sommerens og solens påvirkning, når man først er blevet godt afslappet. Det er her, man har mulighed for at slippe tøjlerne og slå sig løs - måske endda udendørs.

Sexstillingerne, der virker: Se det store galleri på Q.dk

- Varme og lys stimulerer livsglæden og derfor er sommer generelt godt for kærlighed og sex. Vi smider en del af tøjet og føler os bedre i kontakt med vores krop. Mange mennesker oplever, at de simpelthen bliver mere tændte under solen - og ikke mindst kvinder åbner op, mens mænd bliver tændt af at se på de bare damer, siger Sara Skaarup.

Selv om man har fri og solen skinner, vil det dog oftest give lidt ekstra på livsnyderkontoen, hvis man kommer væk fra de vante rammer.

- Det er godt at komme væk hjemmefra, så der ikke går pc og dagligdag i den. Men der er ikke som sådan større sexfaktor på en chartertur end i et sommerhus i Danmark, siger Sara Skaarup.

Derfor bør I nyde en god omgang morgensex: Se mere på Q.dk

6 frække gøremål for sommeren:

Brug naturen
Her får I nye input fra dufte og lyde, alt imens chancen for at blive opdaget kan virke pirrende.

Leg med hinanden
Frække spil, rollespil eller 20 erotiske spørgsmål kan alle fungere som lystboostere, og det er i ferien I har tiden til at lege og have det sjovt seksuelt.

Læs jer lystige

Erotiske noveller, romaner eller blogs kan inspirere jer til et mere saftigt sexliv og give jer nye fantasier at udleve.

Få sex som i Fifty Shades: Køb en mini bondage S/M-guide i shoppen til kun 19 kr.

Eksperimentér

Køb noget nyt legetøj til hende, ham eller til jer begge to. Det kan virke som et sjovt og inspirerende indslag i sengen, men I kan også lære meget om, hvad der virker for kroppen.

Sexet spise
Gå på gastronomisk opdagelse, og server maden på jeres kroppe. En anderledes og stimulerende måde at komme i nærkontakt på.

Tag på date
Brug en hel aften på at komme i stødet, og giv den så gas i sengen hele natten med god samvittighed over, at I ikke behøver at stå tidligt op.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.