5632 ansøgere: Martin løb med jobbet

Star Tour var ved at drukne i ansøgninger, da rejsebureauet slog en stilling som rejsende kaffe- og vintester op. Nu er den nye medarbejder fundet.
Martin løb med et af Danmarks mest attraktive job, dømt efter ansøgertallet, der var helt oppe på 5632.
Martin løb med et af Danmarks mest attraktive job, dømt efter ansøgertallet, der var helt oppe på 5632. Foto: Star Tour

For en måneds tid siden slog Star Tour et job op som rejsende kaffe- og vintester. Et umiddelbart attraktivt job, og Star Tour fik da også hele 5632 ansøgninger.

Nu er den heldige nye medarbejder fundet. 40-årige Martin Nordkvist skal fremover teste kaffe og vin på skønne rejsedestinationer:

- Det er helt vildt at være valgt ud blandt så mange mennesker, og det er jeg lidt rundt på gulvet over. Jeg glæder mig meget til at komme ud at rejse og få smagt på noget god kaffe og vin, men jeg skal ærligt talt lige vænne mig til tanken om, at jeg har fået jobbet, siger Martin Nordkvist i en pressemeddelelse.

Martin løb med stillingen, blandt andet fordi han var en god fortæller:

- Vi har valgt Martin, fordi han blandt de mange tusinde kandidater var bedst til at fortælle levende om vin og kaffe. Han kombinerer amatørkokkens passion for madlavning og god vin med en sund portion viden om, hvad der gør en smagsoplevelse til noget særligt, siger pressechef Nikolai Johnsen.

Nu venter der masser af rejseoplevelser til Martin Nordkvist, blandt andet i det græske øhav, i Tyrkiet og i Spanien. Herfra skal han rapportere tilbage til de danskere, der følger med på Star Tours sociale medier som Facebook og Instagram.

Baggrunden for stillingen er nyoprettede Taste-caféer hos Star Tours Blue Star-hoteller, hvor man har ledt efter en kaffe- og vintester til at sikre, at niveauet er i orden. Martin Nordkvist skal også bruge tid i hotelkøkkenet sammen med chefkokken på de forskellige destinationer for at give input til kaffebarens menukort og madlavning.

Martin Nordkvist får en løn på 10.000 kroner per rejse.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.