Betalt indhold

5 gode råd: Få mere sex ind i en travl hverdag

Mini-guide: Sådan får du gang i sexlivet igen

Mange af os har en travl hverdag, hvor kalenderen er tætpakket med aftaler, inden ugen overhovedet er startet. Når dagen flyver afsted, er det ofte svært at finde tid til os selv og hinanden, og det gør det også svært at få tid til intimitet og sex.

Men vejen til mere sex i en travl hverdag, er heldigvis simpel og ligetil. I samarbejde med stifter af Danmarks største forhandler af sexlegetøj Sinful.dk, Mathilde Mackowski, giver vi dig nogle nemme forslag til, hvad der kan sætte gang i sexlivet igen.

Læs vores ”mini-guide” sammen med din partner.

Dette kan I gøre for at holde gang i sexlivet

1. Sørg for at hverdagen ikke er hverdag

Ifølge forfatter til bogen ”A Couples Guide to Lust Ever After”, Kristina Wright, handler det om at gøre hver eneste dag til noget særligt.

”I behøver ikke vente på en bryllupsdag eller en fødselsdag for at I kan have en speciel form for sex. Gør i stedet hver dag til en fest, og fejr det fantastiske liv, I har opbygget sammen som par med en lækker omgang sex” udtaler hun.

2. Kom ud af huset

Efter en travl uge, hvor I endelig kan se frem til weekend, er det fristende at blive hjemme og tage en slapper på sofaen.

Denne tendens er et problem for jeres sexliv, fordi I bliver distraheret af alt fra de sociale medier, sofatid foran fjernsynet, børn og opvask, forklarer Kristina Wright.
Derfor er det godt at komme ud af huset. Tag eventuelt en enkelt overnatning på et lokalt hotel og brug tiden på at være tilstede med hinanden.

3. Gå i bad sammen

Hvis I gerne vil have en kort stund sammen, foreslår Kristina Wright, at man skal gå i bad sammen.

”Når I tager et bad, behøver det ikke ende ud i sex. Det vigtigste er, at I har et øjeblik til at skabe kropskontakt, hvilket er utrolig vigtigt, når man er et par. Det er nemlig denne kontakt, der er med til at holde gnisten i live” udtaler Kristina Wright.

4. Planlæg et tidspunkt, hvor I skal dyrke sex

Selvom det lyder yderst uromantisk at sætte tid af i kalenderen til at dyrke sex, kan det faktisk være det, der gør, at I får det gjort. Og det er vel bedre end slet ikke at gøre det overhovedet?

”Ved at planlægge at dyrke sex, ved I, at der kommer et tidspunkt, hvor I har tid til hinanden, uanset hvor hektisk jeres hverdag måtte være” udtaler grundlæggeren af Cupids Pulse Lori Bizzoco.

Når tiden er inde, skal I huske at slukke jeres mobiler, så I udelukkende har fokus på hinanden.

5. Køb sexlegetøj sammen

Sæt gang i sexlysten ved at gå på opdagelse i sexlegetøjets forunderlige verden. På den måde skaber I et personligt legerum, som er vigtigt at prioritere, ifølge Mathilde Mackowski:

”I en travl hverdag er det vigtigt at prioritere tosomheden i parforholdet. Det skaber nemlig plads til at være fysiske sammen”.

Hvis man spørger Mathilde Mackowski til råds, er der masser af måder at inddrage sexlegetøj i hverdagens sexliv.

I denne sammenhæng vil hun dog anbefale en parvibrator, fordi det er et stykke legetøj, som begge parter vil opleve at få noget ud af.

”I kan eksempelvis vælge at anskaffe jer We-vibe 4, som er en parvibrator, der har vundet adskillige priser som bedste sexlegetøj til par. Den stimulerer både manden og kvinden under samlejet”, afslutter Mathilde Mackowski.

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.