49-årige Janet Jackson venter barn

Den amerikanske sangerinde, Janet Jackson, venter barn med sin milliardær-mand.
Sangerinden Janet Jackson og millardæren Wissam Al Mana blev hemmeligt gift i 2012. Nu venter de i følge Entertainment Tonight barn sammen.
Sangerinden Janet Jackson og millardæren Wissam Al Mana blev hemmeligt gift i 2012. Nu venter de i følge Entertainment Tonight barn sammen.
Foto: Scanpix/arkiv

Når Janet Jackson 16. maj kan fejre sin halvtredsårs fødselsdag, så bliver det i lykkelige omstændigheder.

Det fortæller Entertainment Tonight.

Nyheden kommer bare en måneds tid efter, at sangerinden meddelte, at hun og hendes mand, Wissam Al Mana, vil forsøge at stifte familie.

Den barnløse lillesøster til den afdøde konge af pop, Michael Jackson, får således endelig opfyldt sit ønske om at blive mor.

Hun har tidligere forsøgt at få børn med sin eks-kæreste Jermaine Dupri, som hun dannede par med i syv år i løbet af nullerne.

Sangerinden aflyste allerede i april resten af sin igangværende turné:

- Vi er i den anden del af min turné, og der er sket en pludselig ændring, fortalte Janet Jackson i en video, som hun postede på Twitter.

I videoen siger hun til sine følgere, at det var vigtigt, at de fik det vide først:

- Min mand og jeg er gået i gang med at starte en familie, så jeg bliver nødt til at udskyde min turné, sagde hun.

Ægteskabet med den arabiske milliardær og forretningsmand, Wissam Al Mana, er Janet Jacksons tredje ægteskab. De blev hemmeligt gift i 2012.


Janet Jackson er ikke kun kendt for sin karriere og som lillesøster til Michael Jackson. Hun er også i høj grad kendt for, at hun i Super Bowl-finalen i 2004 blottede - måske ved at uheld? - sit ene bryst. Det skabte stor furore i specielt USA. Siden har hun brugt en stor del af sin tid på at undskylde hændelsen. Brystet blev blottet, da Janet Jackson sang duet med Justin Timberlake. Foto: Scanpix/arkiv

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.