48-årig mand fængslet for voldtægt af kvinde i Broager

Voldtægten fandt sted onsdag aften i kvindens hjem. Offeret er mandens ekskæreste.
En 48-årig mand er i et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for voldtægt af sin tidligere samlever. Arkivfoto.
En 48-årig mand er i et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for voldtægt af sin tidligere samlever. Arkivfoto. Foto: Domstolsstyrelsen/Free

Et møde med ekskæresten endte onsdag aften med, at en 39-årig kvinde blev voldtaget i sit hjem i Broager i Sønderjylland.

- Vi har anholdt en 48-årig mand, som er sigtet for at have voldtaget en ti år yngre kvinde på en bopæl i Sønderborgområdet, fortalte politikommissær Svend Erik Lassen fra lokalpolitiet i Sønderborg tidligere onsdag.

Politiet har været tilbageholdende med oplysninger i sagen, men Retten i Sønderborg har oplyst, at gerningsstedet i sagen er byen Broager.

Svend Erik Lassen fortalte tidligere torsdag, at den 48-årige mand blev anholdt onsdag aften klokken 21.35.

Ifølge sigtelsen er voldtægten foregået i tidsrummet forud for klokken 20.18. Anholdelsen er altså sket, blot en god times tid efter at politiet modtog anmeldelse i sagen.

JydskeVestkystens netavis skriver, at den 48-årige er kvindens tidligere samlever. Han skulle have opholdt sig i hendes hjem, da hun selv kom hjem onsdag aften.

De kom op at skændes, og det endte med, at manden voldtog hende, skriver avisen.

Torsdag eftermiddag blev manden fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg. Her besluttede dommeren, at han skulle varetægtsfængsles i foreløbig fire uger.

Grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, så det har ikke været muligt at få oplyst, hvad han har forklaret.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.