47-årige Casper Christensen: Jeg skal være far

Den populære skuespiller og komiker skal være far igen, skriver Ekstra Bladet. Det er hans hustru, Isabel Friis-Mikkelsens første barn.
Casper Christensen skal være far igen.
Casper Christensen skal være far igen. Foto: Flindt Mogens/Polfoto

Der bliver masser at se til i det nye år for 47-årige Casper Christensen og den knap 20 år yngre Isabel Friis-Mikkelsen, der skal have deres første barn sammen.

Isabel Friis Mikkelsen, der er datter af modelmutter Jaqueline Friis-Mikkelsen og skuespilleren Jarl Friis-Mikkelsen, er nemlig gravid. Det afslører Casper Christensen overfor Ekstra Bladet.

- Ja, og vi glæder os helt vildt. Det sker i det nye år, men mere vil vi ikke sige. Andet end at jeg er stolt, siger komikeren til Ekstra Bladet.

Parret blev gift i september 2014, og har ikke lagt skjul på, at de på et tidspunkt gerne ville stifte familie sammen.

- Jeg er sgu klar til at få et barn. Nu har jeg jo lært lidt med de to børn, som jeg har i forvejen, fortalte Casper Christensen sidste år til Ekstra Bladet.

Komikeren, der er kendt fra blandt andet "Klovn" og "Langt fra Las Vegas", har i forvejen to børn fra sit ægteskab med Anette Toftgaard, som han var gift med fra 1996 til 2003. Senere havde han også et længere forhold til kollegaen Iben Hjejle.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.