43-årig fodbold-fan død efter slagsmål

En 43-årig tilhænger af Deportivo La Coruña er død efter slagsmål med Atlético Madrid-fans.
Atletico Madrid Arda Turan fejrer sit mål mod Deportivo La Coruna. Men det var en anden begivenhed i forbindelse med kampen, der overskyggede spillet på banen.
Atletico Madrid Arda Turan fejrer sit mål mod Deportivo La Coruna. Men det var en anden begivenhed i forbindelse med kampen, der overskyggede spillet på banen. Foto: Andres Kudacki/AP

Balladen mellem tilhængerne af de spanske fodboldklubber Atlético Madrid og Deportivo La Coruña i forbindelse med søndagens ligakamp har fået et trist efterspil.

En unavngiven 43-årig mand, som var fan af Deportivo, blev i livløs tilstand hevet op af den kolde flod Manzanares nær Atlético Madrids hjemmebane, Calderon.

Han blev ifølge nyhedsbureauet Reuters erklæret død klokken 14 lokal tid. Han havde skader i hovedet, var underafkølet og havde haft hjertestop.

- Dette har intet med fodbold at gøre. Dette er ekstreme grupper, der aftaler at mødes, og dette er konsekvenserne, siger Atlético Madrids præsident, Enrique Cerezo.

Den spanske ligaforening ville egentlig have udskudt kampen, men det lykkedes ikke at få fat i det spanske fodboldforbund i tide.

Derfor blev den spillet til ende med en 2-0-sejr til hjemmeholdet Atlético til følge.

/ritzau/Reuters

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.