BETALT INDHOLD

4 madvarer der booster sexlysten

Få mere lyst til sex ved at spise disse madvarer.

Du er sikkert godt klar over, hvad der er rigtigt og forkert at spise i forhold til din krop. Og du har sikkert også dine præferencer, når det kommer til, hvilket mad, der er sexet - og hvad, der er knap så sexet.

Men rent faktisk er der nogle helt specielle madvarer, som kan booste din sexlyst og være med til at sætte gang i hormonerne. I samarbejde med Matilde Mackowski, stifter af Sinful.dk, giver vi her 4 gode madvarer, som kan booste din sexlyst.

Få mere lyst: 4 gode madvarer, du skal spise

 1. Frugt

Denne kategori skal du vise til din mand, hvis han er i nærheden. Mange mænd er nemlig forskrækkede over frugt og grøntsager, hvorimod kvinderne i høj grad mæsker både æbler og pærer i sig.

Men rent faktisk har frugt en stor påvirkning på kroppen, som påvirker sexlivet. Det mener i hvert fald Karen Sveistrup, der er formand for Dansk Sexolog Forening:

”Hvis mænd sætter sig selv på en tre ugers kur, hvor de kun spiser frugt, garanterer jeg, at alt, der var slapt, begynder at stritte,” fortæller hun til BT.

2. Ingefær

Den efterhånden velkendte rodfrugt er blevet meget populær i både fast og flydende form. Måske du selv er en af dem, som hver morgen snupper et ingefærshot eller to – i så fald kan du med god grund blive ved.

Ingefær er nemlig et skjult værktøj, som med fordel kan tages i brug i kampen for øget sexlyst.

Det fortæller Martha Hopkins, som er medforfatter til bogen ”The New Intercourses: An Aphrodisiac Cookbook” til det amerikanske website Today:

”Ingefær er med til at fortynde blodet, hvilket får kroppen til at reagere hurtigere på seksuel stimulering og kropslig kontakt. Samtidig er den også med til at forbedre fordøjelsen,” fortæller hun.

3. Hvidløg

Det kommer nok som et chok for de fleste, at denne frygtindgydende grøntsag kan gavne noget som helst, der nærmer sig romantik og seksualitet.

Normalt forbindes den kun med vampyrer og dårlig ånde, men rent faktisk gavner den også dit sexliv. Ifølge den amerikanske diætist Rebecca Scritchfield kan det især gavne mandens evner i soveværelset:

”Hvidløg er med til at stimulere blodcirkulationen, som er med til at give stærkere erektioner og bedre udholdenhed i sengen,” fortæller hun til Cosmopolitan.

4. Mørk chokolade

Det her vil med garanti være en sikker vinder hos kvinderne. Mange af os elsker et stykke chokolade – eller tre – side om side med et glas rødvin eller en cafe latte ind i mellem.

Men foruden at være lækkert, indeholder den mørke chokolade et utal af antioxidanter, som er gode for din krop. Og så frigiver den nogle kemikalier, som med garanti kan hjælpe dig og din kæreste:

”Mørk chokolade frigiver de samme kemikalier, som dem, der frigives under sex. Disse ”feel-good” kemikalier vil med garanti øge lysten hos dig og din partner,” fortæller den amerikanske diætist, Rebecca Lewis, til Cosmopolitan.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, har også et godt forslag til at bruge madvarer i samspil med et godt sexliv:

”Vil man gøre ekstra ud af chokoladespisningen, kan den tages med ind i soveværelset i form af en body paint. Her får I muligheden for at indsmøre hinanden i den lækre, mørke chokolade og skrue temperaturerne op før en omgang lagengymnastik.” forklarer hun.

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.