4 måder at bruge kaffegrums i dine skønhedsrutiner

Frisk kaffegrums kan bruges til andet end at lave kaffe, og brugt kaffegrums kan man med fordel gemme lidt, inden man smider det ud. Læs hvorfor her.
Kaffe er ikke kun dejligt at drikke - du kan også bruge kaffegrums til at få en pænere hud.
Kaffe er ikke kun dejligt at drikke - du kan også bruge kaffegrums til at få en pænere hud. Colourbox

Næste gang du laver kaffe så lad være med at smide kaffegrumset ud. Det har nemlig flere gode egenskaber for både hud og hår.

Seks myter om kaffe. Læs mere på søndag.dk

Lav din egen scrub

Bland rigelig med kaffegrums (du kan både bruge brugt eller frisk) med kokos eller olivenolie, så du laver en tyk masse. Skrub forsigtigt ansigt og krop med din hjemmelavede scrub for at fjerne døde hudceller. Sørg dog for at undgå øjenområdet.

Fjern lugt fra hænderne

Kaffegrums er eminent til at fjerne lugten af hvidløg, løg og fisk fra hænderne. Det er som bekendt lugte, der kan sidde på hænderne i længere tid. Det eneste, du skal, er at skrubbe hænderne i kaffegrumset og vaske efter med varm vand. Dine hænder vil være så gode som nye, samtidig får du en velplejet hånd ved dette simple trick, skriver Good Housekeeping.

Duft næsen ren

Skal du finde en ny parfume, så kan din næse godt blive lidt forvirret af alle de forskellige dufte. Put lidt kaffegrums i en lille pose, og lugt til kaffegrumset mellem duftene. Det vil give dig en frisk tilgang til den næste parfume, som måske lige er den, der passer til dig.

Det siger din kaffe om dig som type. Læs mere på billedbladet.dk

Rens håret

Her er et kaffegrumstrick til brunetterne derude, det virker ikke på blondiner, da det kan misfarve håret. Men skrubber du ugentligt håret og hovedbunden i kaffegrums, så får du også fjernet alle overflødige hårprodukter. Du skal selvfølgelig vaske håret i shampoo bagefter.

Cecilie Wenstrup, Traffic Center, Aller Media.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.