4 enkle tips til fyldigere læber

Det er nemt at få en fyldig trutmund i løbet af ingen tid.
Det er nemt at få en fyldig trutmund i løbet af ingen tid.
Det er nemt at få en fyldig trutmund i løbet af ingen tid. Colourbox

Det er langt fra os alle, der er født med svulmende læber som Angelina Jolie, men du kan hjælpe naturen på vej ved at følge disse fire enkle skridt.

Sådan snyder du dig til fyldigere læber. Læs mere på q.dk

Brug concealer

Det lyder måske underligt, men det gør faktisk hele forskellen. Dup det midterste af underlæben med lidt concealer og tør der forsigtigt ud centreret midt på underlæben. Det vil få din mund til at ligne en trutmund, og den vil se større ud, end den faktisk er.

Er denne berømtheds læber for meget? Læs mere på kigind.com

Optegn dine læber

Hvis du vil have fyldige læber, så er en lipliner et must.

-              Sørg for at optegne dine læber bare ganske svagt uden for læbernes naturlige linje. Når du har gjort det, så læg lineren på hele munden. Det vil gøre en stor forskel, og man vil ikke kunne se overgangen, men munden vil se større og fyldigere ud, forklarer makeupartist MJ Forte til Women’s Health.

Undgå mørke farver

Hold dig til neutrale farver med en satinlignende tekstur, når du skal have fyldige læber. Undgå mørke farver da de vil få dine læber til at synes mindre, siger Forte.

Har disse berømtheder været under kniven? Læs mere på kigind.com

Brug en lipgloss

Hvis du lægger lidt lipgloss på læberne, som noget af det sidste, vil det også få læberne til at se fyldigere ud.

Nogle foretrækker udelukkende at bruge en klar lipgloss midt på underlæben, for at fremhæve læben her, men Forte forklarer, at hun foretrækker at lægge gloss på hele munden.

Efter at puttet lipgloss på læberne kan man afslutte med at lægge en highlighter på amorbuen, det vil sige det øverste af overlæben.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.