37-årig mand sigtet for vold mod dansk svømmestjerne

Københavns Politi har afhørt og sigtet en mand for volden mod svømmestjernen Jeanette Ottesen og hendes kæreste.
- Jeg er glad. Det er en god nyhed for os. Jeg håber, politiet holder godt snor i ham, så han ikke løber væk, siger Jeanette Ottesen til bt.dk som kommentar til politiets sigtelse.
- Jeg er glad. Det er en god nyhed for os. Jeg håber, politiet holder godt snor i ham, så han ikke løber væk, siger Jeanette Ottesen til bt.dk som kommentar til politiets sigtelse. Foto: SCANPIX arkiv

Den danske elitesvømmer Jeanette Ottesen og hendes kæreste, svømmeren Marco Loughran, blev forrige søndag overfaldet i deres bil midt i København. Københavns Politi har nu afhørt og sigtet en mand for vold mod parret.

Det fortæller politikommissær hos Københavns Politi, Robert Jensen, til bt.dk.

- Vi har haft en person til afhøring i dag, som vi har sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 244, som omhandler vold, siger han.

Den 37-årige mand blev ikke anholdt og fik lov til at gå efter afhøringen.

På den skæbnesvangre søndag kom svømmeparret kørende på Østerbro i København, da en anden bilist overfaldt dem ved højlys dag - tilsyneladende fordi han var utilfreds med, at de kørte for langsomt.

- Jeg kørte åbenbart ikke hurtigt nok, og det var nok til, at bilisten bag ved os gik amok. Min kæreste fik decideret bank, og han kom også på hospitalet. Det er jo ganske forfærdeligt, at sådan noget kan ske ved højlys dag, sagde 27-årige Jeanette Ottesen efter overfaldet til Her og Nu.

Hun har fortalt, at kærestem som følge af volden flækkede et øjenbryn, knækkede flere tænder og slog sin skulder. Jeanette Ottesen forsøgte at skærme for slagene mod kæresten og brækkede en lillefinger.

Ifølge tv2.dk fandt politiet frem til den 37-årige mand på grund af nummerpladen på hans bil. Desuden har et par vidner henvendt sig.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.