36-årige Stine var forsvundet i en måned: Fundet i god behold

Godt nyt i sagen om Stine Skaunborg Skydt.
Stine Skaunborg Skydt er fundet i god behold.
Stine Skaunborg Skydt er fundet i god behold. Foto: Privat

Efter at have været efterlyst i mere end en måned er den 36-årige Stine Skaunborg Skydt nu blevet fundet igen i god behold.

Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi på det sociale medie Twitter. 

"Vi efterlyste Stine Skaunborg Skydt 26/4. Hun er fundet i god behold. Vi + hendes familie takker alle der hjalp med at finde hende," skriver politiet på Twitter.

Stine Skaunborg Skydt er mentalt sent udviklet og bor derfor på en institution i Ulfborg ved Holstebro. Hun besøgte den 27. marts sin familie i København og blev sidst set stige af bussen i Ringsted omkring klokken 14.30. 

Nogle dage senere - den 2. april - blev hun set på Christiania i København, hvor hun "tidligere har taget ophold," som politiet formulerede det i den oprindelig efterlysning.

Vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi forklarer, at man aldrig frygtede for Stines liv. Efterlysningen blev sendt ud for primært at finde frem til Stine.

- Hun blev efterlyst, da hun forsvandt fra dem, hun var sammen med, under et familiebesøg i København, men hun henvendte sig selv til institutionen i Ulfborg og fortalte, at hun befandt sig i Ringsted. Politiet udsendte kun en efterlysning for at finde frem til hende, så vi kunne hjælpe hende hjem, siger vagtchefen til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.