36-årig ramt af betonklods er ude af koma: Men hans tilstand er alvorlig

Den 36-årige far er ude af koma, men hans tilstand er stadig meget alvorlig.
Foto: Scanpix

Den tyske familiefar, der 21. august forulykkede på den fynske motorvej, da der blev kastet en betonklods ned fra en motorvejsbro, er nu ude af koma. Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Ifølge politiet er den 36-årige mands tilstand så stabil, at lægerne har valgt, at det var sikkert at tage ham ud af den kunstige koma, han har været i siden ulykken. I sidste uge blev han også overført fra Odense Universitets Hospital til et hospital i Bochum i Tyskland.

På den måde er han også tættere på sin 5-årige søn, der fysisk slap fra ulykken med skrammer, og som siden har opholdt sig hos familie i Tyskland.


Det var disse betonklodser, der blev kastet ned fra motorvejsbroen. Foto: Fyns Politi.

Selvom manden er ude af kunstigt koma, er hans tilstand meget dårlig. Ved ulykken pådrog han sig nemlig betydelige skader i hovedet. 

Derfor er det også usikkert, om politiet på noget tidspunkt vil kunne afhøre ham.

- Det er først og fremmest rigtig trist, at mandens tilstand er så dårlig, men vi er selvfølgelig også kede af, at det næppe bliver muligt at få hjælp til sagens opklaring fra ham, siger politikommissær Michael Lichtenstein fra Fyns Politi.

Ulykken kostede den lille drengs 33-årige mor og den 36-årige mands samlever livet. Og selvom det ikke umiddelbart er muligt at afhøre manden, arbejder politiet fortsat på at finde frem til dem, der kastede betonblokkene, som ramte den tyske bil med den tragiske udgang til følge.


Fyns Politi mener, at betonklodserne blev stålet fra en byggeplads ved Tarup Centret. Foto: Fyns Politi.

-Vi har endnu ikke fået resultatet af de sidste DNA-undersøgelser, men det ser ikke umiddelbart ud til, at det er ad denne vej, vi skal finde gerningsmanden, siger Michael Lichtenstein.

Han fortæller, at Fyns Politi har modtaget flere end 200 henvendelser fra borgerne i sagen, men at de stadig mangler netop den henvendelse, der kan føre frem til gerningsmændene.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.