35-årig efterlyses for skuddrama - kan være farlig

En 47-årig mands tilstand betegnes som kritisk, efter han i går blev ramt af skud fra et haglgevær. Politiet efterlyser nu en mand i sagen.
Politiet leder efter Dennis Dam Schmidt, der er forsvundet efter skudepisoden. Det samme er det haglgevær, der blev brugt. Skydevåbnene på billedet har intet med sagen at gøre.
Politiet leder efter Dennis Dam Schmidt, der er forsvundet efter skudepisoden. Det samme er det haglgevær, der blev brugt. Skydevåbnene på billedet har intet med sagen at gøre. Colourbox (arkivfoto)

En 47-årig mand fra Fredericia kæmper for sit liv, efter han i går blev ramt af skud fra et haglgevær. Manden blev i går overført til Odense Universitetshospital, og ifølge en pressemeddelelse fra Sydøstjyllands Politi er hans tilstand også i dag, torsdag, kritisk.

Skudepisoden fandt sted på Falkevej i Fredericia i går aftes lidt efter kl.18, hvor den 47-årige blev ramt af formenligt ét skud i mellemgulvet fra et haglgevær, da han var på vej op af trappen i en opgang.

Politiet efterlyser nu den mand, som man mener skød den 47-årige. Der er tale om den 35-årige Dennis Dam Schmidt. Han bor i den opgang, hvor skuddet faldt.

Pas på, hvis du ser ham

Efter det foreløbigt oplyste skulle den ramte på besøg i opgangen hos den formodede gerningsmand. De to skulle være bekendte. I den formodede gerningsmands lejlighed opholdt en mand på 41 år sig, da politiet kom. Den nu efterlyste var ikke længere på gerningsstedet, ligesom haglgeværet endnu ikke er fundet.

Den 41-årige er anholdt og afhørt og bliver netop nu fremstillet i grundlovsforhør i dag i retten i Kolding.

Den eftersøgte Dennis Dam Schmidt beskrives som en dansk mand. Han er cirka 175 centimeter høj, spinkel af bygning og har kort brunt hår. Han er muligvis iført en grøn jakke.

Sydøstjyllands Politi er på nuværende tidspunkt ikke i besiddelse af et foto af pågældende, men et sådant vil blive offentliggjort så snart som muligt.

Det kan ikke udelukkes, at den efterlyste kan være farlig. Man skal derfor ikke selv kontakte ham, men i stedet give besked til Sydøstjyllands Politi på 114, hvis man ser ham.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.