34-årig motorcyklist død efter sammenstød

En bilist lavede en pludselig U-vending foran en motorcyklist, der ikke kunne undgå at ramme bilen.
Søndag aften mistede en 34-årig mand livet efter en ulykke på Slotsherrensvej i Vanløse. Arkivfoto.
Søndag aften mistede en 34-årig mand livet efter en ulykke på Slotsherrensvej i Vanløse. Arkivfoto. Foto: Yilmaz Polat/free

En 34-årig mand er død, efter at han søndag aften på sin motorcykel var indblandet i en trafikulykke. Det oplyser Københavns Politi.

- Ulykken sker, da han kommer kørende ind ad Slotsherrensvej nær Vanløse. Bilen, der kører foran ham, laver pludselig en U-vending, og han kører ind i siden på bilen, siger vagtchef Henrik Brix fra Københavns Politi til Ritzau.

Bilisten er blevet testet for at have kørt i påvirket tilstand, men der er hverken spor af alkohol eller stoffer, siger vagtchefen.

- Det er for tidligt at sige, om der vil blive rejst sigtelse. Det vil være nærliggende at tro, at der kan blive rejst sigtelse for uagtsomt manddrab og derudover måske nogle overtrædelser af færdselsloven. Men der skal først afhøres nogle vidner og laves en rapport fra bilinspektørerne, siger Henrik Brix.

I første omgang blev den 34-årige motorcyklist kørt til hospitalet i kritisk tilstand, men senere søndag aften døde han af sine kvæstelser.

De pårørende er blevet underrettet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.