33-årig død af knivstik efter værtshusslagsmål i Asnæs

Natten til lørdag blev en mand ramt af knivstik. Ved ankomsten til sygehuset blev han erklæret død.
Politiet er lørdag formiddag i gang med at afhøre vidner, men vil gerne i kontakt med en ung kvinde og fire-fem unge mænd, som efter knivstikkeriet forlod stedet i en mindre bil med høj fart.
Politiet er lørdag formiddag i gang med at afhøre vidner, men vil gerne i kontakt med en ung kvinde og fire-fem unge mænd, som efter knivstikkeriet forlod stedet i en mindre bil med høj fart. Foto: Colourbox/free

En 33-årig mand, der natten til lørdag blev stukket flere gange med en kniv i et slagsmål uden for et værtshus i Asnæs i Odsherred, er død.

Det meddeler Midt- og Vestsjællands Politi.

Tidligere på natten var der et mindre skænderi mellem to personer på værtshuset, som udviklede sig til slagsmål mellem to grupper af mænd.

- Det starter som et mindre skænderi mellem to mænd fra to forskellige grupper af gæster. Skænderiet rykker så udenfor, hvor der kommer flere til, fortæller politikommissær Ove Pedersen.

- Jeg har været deroppe i nat, der lå blod og knuste flasker på gaden helt op til stationsbygningen, som ligger overfor, siger han.

Allerede ved ankomsten til Holbæk Sygehus blev den 33-årige erklæret død. De pårørende er underrettet.

Politiet har hele natten undersøgt gerningsstedet og afhørt vidner, men de ved endnu ikke, hvad der var årsag til slagsmålet, eller hvem der førte kniven.

- Vi har afhørt en del, også mennesker, som havde blod i hovedet, og som, vi kunne se, havde været med. Men der har ikke været meget information om, hvad der var årsag til slagsmålet, siger politikommissæren.

Knivstikkeriet fandt sted ved Cafe Germo på Rådhusvej i Asnæs, og politiet modtog anmeldelsen om slagsmålet klokken 01.46.

En 38-årig mand blev stukket overfladisk med en kniv i ryggen. Han blev behandlet på skadestuen og sendt hjem igen.

Begge ofre er fra lokalområdet. Asnæs ligger mellem Nykøbing Sjælland og Holbæk.

Politiet er lørdag formiddag i gang med at afhøre vidner, men vil gerne i kontakt med en ung kvinde og fire-fem unge mænd, som efter knivstikkeriet forlod stedet i en mindre bil med høj fart.

Politiet vil desuden meget gerne tale med alle, der har oplysninger i sagen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.