3 måder du spilder penge på træning

Træning er godt – godt for dig, din krop og for andres pengepung. Du poster faktisk en del penge i din træning og ser her, hvor du ligefrem risikere at spilde dem.
Spilder du også en masse penge i jagten på at komme i form?
Spilder du også en masse penge i jagten på at komme i form? Foto: Colourbox

Jovist det er fedt at træne – det er fedt at sige, at man træner og sveder og har det sidste nye udstyr. Men det kan også hurtigt blive et værre rend efter dine penge, der forsvinder med forbløffende hurtig fart ud af din pung og ned i andres lommer.

Træning koster nemlig penge og nogle af dem kan nemt være spildte, skriver Huffington Post. De har samlet tre bud på, hvor du muligvis kan spare penge, hvis du tjekker dine trænings-vaner igennem.

Se hvilken ting vi kvinder især spilder mange penge på – på femina.dk

Sports drinks
Du synes måske selv, at du træner så hårdt, at du fortjener at drikke og dermed købe forskellige sports drikke. Men i bund og grund er det brugte penge, du lige så godt kunne spare, fordi vand for det meste er rigeligt til at slukke tørsten hos almindelig motionister.

Mangler du alligevel noget energi, så prøv en banan eller andet almindelig mad, du alligevel har liggende hjemme i køkkenet og du kan dermed spare penge på de dyre drikke.

Forkert tøj
Er du en af dem, der motionere meget lidt, så er der ingen grund til at kaste en masse penge efter sæsonens smarteste tøj – du kan faktisk godt bruge det, du allerede har. Selvfølgelig er der visse ting, der skal være i orden. Du skal have ordenlige løbesko, og yoga uden en yogamåtte er heller ikke rart.

Når du skal ud og investere penge så overvej dit behov og køb efter det – du behøver ikke de dyreste sko, hvis du kun løber en gang hvert halve år, og du behøver heller ikke tre par bukser. Alverdens smarte tøj får dig ikke i bedre form.

Tab 1 kilo om ugen uden at være sulten. Få den effektive slankekur på søndag.dk

For mange medlemskaber
Er du medlem af både et almindeligt fitness, går til gymnastik om onsdagen, er tilmeldt et yogacenter og har svømmekort, så overvej hvor ofte du bruger disse medlemskaber. Er der nogle af stederne, du faktisk aldrig kommer?

Hvis ja, så vælg det vigtigste sted ud og frameld de andre – det er penge som ryger direkte fra din konto hver måned, uden at du udnytter dem.

Af Mette Skøtt, NewsDesk, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.