Betalt indhold

3 gode grunde til at eksperimentere med spanking

Har ”Fifty Shades of Grey” også gjort dig nysgerrig i forhold til spanking? Hvis du endnu ikke har fundet modet til at kaste dig ud i de erotiske lege, som involverer dominans og smæk, kan disse tre gode grunde måske hjælpe dig på vej.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

1. Mennesker, der leger med piske i soveværelset, er mentalt sundere end andre

Dette er konklusionen på et videnskabeligt studie fra Holland, hvor man undersøgte over 1.300 menneskers adfærd og seksuelle præferencer, skriver livescience.com.

Her viste det sig, at de medvirkende, der praktiserede en eller flere af de fire feticher indenfor BDSM (bondage, dominans, sadisme og masochisme) havde en overordnet bedre score på de psykologiske spørgeskemaer end dem, der udelukkende dyrkede det såkaldte vanilje-sex.  

Ud fra dette studie kan spanking altså bidrage til dit mentale helbred på en positiv måde.

Forskerne forklarer blandt andet studiets resultater med, at mennesker, som praktiserer BDSM, er mere bevidste om deres seksuelle behov sammenlignet med andre, hvilket gør dem mindre seksuelt frustrerede.

2. Spanking er en god måde at stimulere flere af de erogene zoner på en gang

Ifølge den amerikanske sexolog og forfatter Yvonne Fulbright kan en omgang smæk netop være det, der skal til for at vække ”nerveenderne i de nedre regioner til live”.

Fulbright forklarer, at vores bagdel er fyldt med nerver, som er forbundet til de sensoriske punkter, der ligger omkring kønsorganerne. Derfor er spanking en rigtig god måde at stimulere hele området, da det altså sender signal til alle områdets nerver.   

3. Spanking bringer dig tættere på din partner

I 2009 foretog det amerikanske universitet Northern Illinois University en undersøgelse, der konkluderede, at spanking bringer jer tættere sammen som par.

Denne konklusion opstod på baggrund af en række målinger af de medvirkendes reaktioner i forbindelse med spanking.

Det viste sig nemlig, at slagene udløste en kemisk reaktion i hjernen, der medførte, at den modtagende part følte sig tættere knyttet til personen, der piskede dem. Denne kemiske reaktion opstod dog ikke hos den, der uddelte slagene.

Sådan kommer du godt i gang med spanking

Ifølge Mathilde Mackowski, som er stifter af Sinful.dk, er der flere og flere par derude, der bruger spanking på mange forskellige måder i deres sexliv.

- Spanking har intet at gøre med at være onde mod hinanden, siger Mathilde Mackowski.

Hun fortæller også, at begge parter skal være indforstået med den dejlige og måske smertelige del af sexlegen, når det handler om spanking.

Sidst men ikke mindst er redskaberne en stor del af legen. I forbindelse med spanking pointerer Mathilde Mackowski, at det er vigtigt, at du er bevidst om, hvilke redskaber, du vælger at benytte.

Hvis du har fået blod på tanden, kan du på Sinful.dk finde et stort udvalg af forskellige piske og paddles, som kan hjælpe dig med at komme godt i gang.

Der findes også lidt mere avanceret udstyr, hvis I som par skal i gang med fetish udstyr. Du kan se noget af det forskellige SM udstyr her.

Er du blevet nysgerrig kan du læse en mere udførlig guide til spanking.

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.