27-årig uden for livsfare efter knivstik i brystet

Natten til lørdag blev fire unge mænd anholdt midt i København. En af dem er blevet varetægtsfængslet.
En 27-årig mand blev alvorligt såret, da han natten til lørdag blev stukket i brystet. Han er blevet opereret, fortæller Københavns Politi, og han meldes lørdag aften uden for livsfare. (arkivfoto)
En 27-årig mand blev alvorligt såret, da han natten til lørdag blev stukket i brystet. Han er blevet opereret, fortæller Københavns Politi, og han meldes lørdag aften uden for livsfare. (arkivfoto) Foto: Colourbox.dk/Colourbox

En 27-årig mand, der blev alvorligt såret, da han natten til lørdag blev stukket i brystet, meldes lørdag aften uden for livsfare.

Manden er blevet opereret, og hans tilstand er stabil, fortæller den centrale efterforskningsleder Kenneth Jensen fra Københavns Politi til Ritzau.

Manden er dermed i bedring, efter at de første meldinger fra politiet tidligere på dagen lød, at han var blevet indbragt til hospitalet i kritisk tilstand.

Knivstikkeriet fandt sted i området omkring Silkegade og Købmagergade tæt på stormagasinet Illum i det indre København. Da politiet nåede frem til gerningsstedet, var der masser af mennesker til stede, og offeret fik førstehjælp.

- Fire unge mennesker blev anholdt i morges i umiddelbar nærhed af gerningsstedet, fortæller Kenneth Jensen.

De fire mænd, der er mellem 20 og 21 år gamle, blev lørdag aften fremstillet i grundlovsforhør. Her blev en 20-årig mand varetægtsfængslet i 12 dage, mens resten blev løsladt. De er dog fortsat sigtet i sagen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.