27-årig bankrøver melder sig selv efter to røverier

En ung, lokal mand erkender at have begået to røverier i Sindal i maj. Han er varetægtsfængslet i fire uger.
En 27-årig mand er blevet varetægtsfængslet sigtet for røverier mod blandt andet Sparekassen Vendsyssels filial og Jyske Banks afdeling i Sindal. (arkivfoto)
En 27-årig mand er blevet varetægtsfængslet sigtet for røverier mod blandt andet Sparekassen Vendsyssels filial og Jyske Banks afdeling i Sindal. (arkivfoto) Foto: Colourbox/Free

Maskeret og bevæbnet med en kniv slog en 27-årig mand til mod to forskellige banker i Sindal nær Hjørring i maj. Manden har tilstået at stå bag begge røverier.

Fredag er manden blevet fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring og efterfølgende varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger.

Det oplyser Nordjyllands Politi.

Den 27-årige mand er fra lokalområdet og meldte sig selv til politiet i Hjørring torsdag aften. Grundlovsforhøret fredag foregik for lukkede døre, og derfor er det sparsomt med detaljer om sagen og gerningsmanden.

- Grundlovsforhøret foregik for lukkede døre af hensyn til efterforskningen, siger politikommissær ved Nordjyllands Politi Peter Skovbak.

Sikkert er det dog, at manden truede med en kniv ved begge røverier.

Det første fandt sted 3. maj, hvor Sparekassen Vendsyssels filial i Sindal blev røvet. Og 20. maj gik det ud over Jyske Banks afdeling i stationsbyen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.