"Helt vildt": 2600 fartbøller knipset på få timer i Nordjylland

Alt for mange nordjyske bilister havde lidt for travlt med at komme hjem - eller afsted - på påskeferie onsdag eftermiddag og aften.
- 2300 på tre en halv time. Det er helt vildt i forhold til, hvad man har målt andre steder, siger Kim Haubro. 
- 2300 på tre en halv time. Det er helt vildt i forhold til, hvad man har målt andre steder, siger Kim Haubro.  Foto: Scanpix arkiv

Alt for mange nordjyske bilister havde lidt for travlt med at komme hjem - eller afsted - på påskeferie onsdag eftermiddag og aften.

Klokken 18.38 tweetede Nordjyllands Politi, at en fotobil ved Nørresundby havde konstateret over 2000 hastighedsovertrædelser på bare tre timer  

Og det er "bestemt ikke godt," siger politiassistent Kim Haubro fra Nordjyllands Politi til TV 2 Nord, skriver tv2.dk.

- 2300 på tre en halv time. Det er helt vildt i forhold til, hvad man har målt andre steder. Så vidt jeg ved blev der i København sidste år målt 1600 på fem timer på HC Andersens Boulevard. Så det her er langt mere, end jeg regnede med, siger Kim Haubro.

Efter fire timer lød tallet på 2600, og Kim Haubro måtte skifte USB-stik for at få plads til billeder af alle fartsynderne, skriver tv2. 

Fotovognen stod på motorvejen lige efter Limfjordstunnelen i nordgående retning, hvor hastighedsbegrænsingen er på 90 kilometer i timen. 

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.