25-årig sangerinde i alderskrise: Er det for tidligt med botox?

Sangerinden Anne Gadegaard overvejer at stramme sin hud op med botox før sin 25-års fødselsdag.
Sangeren Anne Gadegaard fylder 25 år mandag den 7. november.
Sangeren Anne Gadegaard fylder 25 år mandag den 7. november. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Selv om det for nogen måske føles som i går, så det er det omtrent 13 år siden, Anne Gadegaard sang og dansede sig til en MGP-sejr med nummeret "Arabiens Drøm".

Og den blonde blogger og sangerinde, der fylder 25 år 7. november, har i øjeblikket selv en mindre krise over at runde et skarpt hjørne. Det skriver hun i et nyt indlæg på sin blog annegadegaard.com.

Anne Gadegaard mener nemlig, at tiden har sat sig så mange spor i form af træt hud, at hun trænger til en opstramning. Derfor har hun nu i noget tid overvejet, om hun skulle lægge sig under nålen og få strammet huden op med rynkemidlerne botox eller restylane.

Idéen møder ikke megen opbakning blandt sangerindens bofæller.

- Det har jeg snakket meget om her på det sidste, hvor alle i lejligheden siger til mig: "Anne, du er ikke engang fyldt 25 år - slap af!", skriver Anne Gadegaard i blogindlægget.

Og selv om Melodi Grand Prix-stjernen er fortaler for, at man skal gøre, som man har lyst til, så er hun alligevel nået frem til, at det er for tidligt med nåle i denne omgang.

- Jeg kunne sagtens forestille mig at få botox, restylane eller hvad det ellers hedder på et tidspunkt i mit liv. Ikke lige nu, fordi jeg i virkeligheden tænker, om det er lidt for tidligt, skriver Anne Gadegaard.

I stedet vil hun prøve at opfriske huden ved at spise sundt, dyrke motion og drikke vand, lyder det i blogindlægget.

Du kan læse hele Anne Gadegaards blogindlæg her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.