23 personer omkommer i russisk hospitalsbrand

En brand på et psykiatrisk hospital i det sydlige Rusland koster 23 personer livet, oplyser myndighederne.

23 personer er omkommet i en brand på et psykiatrisk hospital i landsbyen Alfyorovka i det sydvestlige Rusland søndag, bekræfter en unavngiven ministeriel kilde over for det russiske nyhedsbureau Tass.

Årsagen til branden er endnu ikke fastslået, men kilder siger til Tass, at branden er opstået i en af hospitalets afdelinger, hvor skødesløs omgang med åben ild eller en kortslutning kan være årsagen.

Branden i hospitalsbygningen, der var bygget af træ, brød ud kort før midnat lokal tid i regionen Voronesj. Det tog de mere end 440 brandmænd og redningsarbejdere omkring tre timer at få flammerne under kontrol.

Ifølge de foreløbige oplysninger var størstedelen af de omkomne i branden sengeliggende eller stærkt medicinerede patienter.

Over 50 personer er blevet reddet ud af flammerne ifølge Tass, mens omkring 20 personer er indlagt på et hospital til behandling efter branden.

De russiske myndigheder har nu nedsat en undersøgelseskomité, og en arbejdsgruppe er sendt til Alfyorovka for at undersøge årsagen til branden.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.