21-årig chef skælder og smælder på nutidens ungdom

En ung butiksleder har ikke meget til overs for sine næsten jævnaldrende. I et debatindlæg revser hun dem for at være egocentriske og blottet for arbejdsmoral.
Se mig! Unge i dag er nogle dovne hunde, lyder det fra debattør, der selv er 21 år og butikschef.
Se mig! Unge i dag er nogle dovne hunde, lyder det fra debattør, der selv er 21 år og butikschef. Foto: Stefan Wermuth, arkiv

Det er hårdt at være chef, når man har unge ansatte. Det mener i hvert fald den 21-årige butiksleder Sophie Amalie Fälling, der i dag i et debatindlæg i Politiken, skælder ud på de 16-18-årige.

De er, skriver hun, "vokset op med en forlænget arm i form af en selfiestick, en arbejdsmoral, som er blevet sorteret fra i opdragelsen, og et mindset, der består af ét ord: mig."

Hendes oplevelse er, at det er 1 ud af 10 af de 16-18-årige, der gider arbejde. De fleste tror, at det gode liv kommer af sig selv, og er i øvrigt kun fokuserede på at blive rige og berømte, lyder det.

"Hårdt arbejde, lange timer, sved, prioritering af tid go respekt for sit arbejde er ikke længere en del af det. Til gengæld er selfies, ego, penge, dovenskab og overklasse blevet en del af ligningen," skriver hun.

Læs hele debatindlægget her

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.