21-årig aarhusianer dræbt i trafikulykke i Nordjylland

Nordjyllands Politi oplyser, at en ung mand døde på stedet, da han påkørte et vejtræ.
Forbipasserende fandt tidligt torsdag morgen den 21-årige fører af en varebil liggende død i bilen efter at være kørt ind i et vejtræ på Nysum Byvej i Nørager. Ulykken kan være sket i nat, oplyser politiet. Arkivfoto.
Forbipasserende fandt tidligt torsdag morgen den 21-årige fører af en varebil liggende død i bilen efter at være kørt ind i et vejtræ på Nysum Byvej i Nørager. Ulykken kan være sket i nat, oplyser politiet. Arkivfoto. Foto: Colourbox/Free

En 21-årig mand fra Aarhus-området mistede natten til torsdag livet i en trafikulykke i Nordjylland.

Manden kørte ind i et vejtræ og døde på stedet, siger vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi.

Den 21-årige var fører af en mindre varebil, som torsdag morgen blev fundet af forbipasserende ved Nysum Byvej i Nørager.

- Forbipasserende bemærkede en mindre varebil med lukket kasse, der havde påkørt et træ. De konstaterede, at føreren var fastklemt og død i forbindelse med uheldet, oplyste politiet tidligt torsdag morgen.

Politiet modtog anmeldelsen om ulykken klokken 5.16, men det er uvist, hvornår ulykken er sket.

- Da vi kommer til stedet, er såvel motor som udstødning kold, så ulykken kan godt være sket noget tidligere, siger Karsten Højrup Kristensen.

Ulykkesstedet er blevet undersøgt af en bilinspektør, der skal klarlægge de nærmere omstændigheder.

Politikommissær Jørn Kresten Nielsen fra lokalpolitiet i Himmerland siger til DR P4 Nordjylland, at der ved siden af den døde blev fundet en mobiltelefon.

- Da man kigger på telefonen, kan man se, at den kører på Pokémon GO. Men dermed ikke sagt, at han havde den åben på ulykkestidspunktet, siger han til P4 Nordjylland.

Vagtchefen bekræfter fundet af mobiltelefonen.

- Om den har været tændt eller ej, kan jeg ikke bekræfte, siger han.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.