19-årig anholdt på Østerbro: Sigtes for at have skarpladt pistol

Politiet rykker ud til uro i en bebyggelse ved Ryparken. Ung mistænkes for at kaste skarpladt pistol fra sig.
I Ryparken på Østerbro i København kastede en ung mand noget fra sig, da politiet natten til søndag rykkede ud til noget uro. Genstanden blev fundet af en politihund og viste sig at være en skarpladt pistol. Arkivfoto.
I Ryparken på Østerbro i København kastede en ung mand noget fra sig, da politiet natten til søndag rykkede ud til noget uro. Genstanden blev fundet af en politihund og viste sig at være en skarpladt pistol. Arkivfoto. Foto: Johnny Frederiksen/Polfoto

En ung mand på 19 år blev natten til søndag anholdt af politiet og sigtet for ulovlig våbenbesiddelse. Han er sigtet for at have en skarpladt pistol.

Søndag var han for en dommer i Københavns Dommervagt, hvor han blev varetægtsfængslet i 10 dage, oplyser den centrale efterforskningsleder Gunnar Nørager, Københavns Politi.

Politiet modtog ved 01.30-tiden natten til søndag en anmeldelse af, at nogle unge larmede i gården til en bebyggelse i Ryparken på Østerbro i København.

Da politiet ankom, løb en gruppe mennesker fra stedet, og en af dem kastede noget fra sig.

Genstanden blev opsnuset af en politihund og viste sig at være en skarpladt pistol.

Det lykkedes også politiet at få anholdt den person, som mistænkes for at have kastet skydevåbnet fra sig. Han blev anholdt kort efter på gaden Ryparken ud for nummer 42, oplyser Gunnar Nørager.

Der er ikke oplysninger om, hvordan han forholder sig til sigtelsen for ulovlig våbenbesiddelse.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.