16-årig anholdt for voldtægt under fest

En 16-årig mand stilles torsdag for en dommer. Ifølge politiet voldtog han 13-årig pige i forbindelse med fest
Der er tale om en ung mand på 16 år, der torsdag klokken 13 stilles for en dommer ved Retten i Roskilde med henblik på varetægtsfængsling.
Der er tale om en ung mand på 16 år, der torsdag klokken 13 stilles for en dommer ved Retten i Roskilde med henblik på varetægtsfængsling. Foto: Colourbox/free

En fest i Folkeparken i Roskilde endte i slutningen af april tragisk for en 13-årig pige.

Ud på aftenen 24. april voldtog en ung mand ifølge politiet pigen ved nogle træer og buske ud mod Kong Valdemars Vej.

I flere uger har Midt- og Vestsjællands Politi forgæves ledt efter gerningsmanden, men nu er det ifølge politiet lykkedes at få fat i en mistænkt.

Der er tale om en ung mand på 16 år, der torsdag klokken 13 stilles for en dommer ved Retten i Roskilde med henblik på varetægtsfængsling.

Et par dage efter hændelsen i april oplyste politiets afdeling for personfarlig kriminalitet til Ritzau, at der skal være tale om en fuldbyrdet voldtægt.

Forbrydelsen skete i forbindelse med en fest, som var blevet annonceret via Facebook-gruppen "Folkeparken Nu Igen" med i alt cirka 1800 inviterede, lyder det fra politiet.

Gerningsstedet blev efterfølgende undersøgt af blandt andre politiets kriminalteknikere, og pigen har været til undersøgelse på Center for Voldtægtsofre på Rigshospitalet i København.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.