15-årig dreng sætter feminisme-skeptikere på plads

En 15-årig dreng har skrevet et brev om feminisme. Det utrolige brev, der sætter feminisme-skeptikere på plads, bliver nu delt flittigt på internettet.
En 15-årig britisk dreng har skrevet et brev om feminisme, som er blevet populært på de sociale medier.
En 15-årig britisk dreng har skrevet et brev om feminisme, som er blevet populært på de sociale medier. Foto: Instagram

En bare 15-årig britisk dreng har reageret på Emma Watsons roste FN-tale om feminisme og skrevet et brev om emnet. Brevet er blevet bragt i The Sunday Telegraph og er blevet populær på de sociale medier, skriver metroxpress.

Den bare 15-årige Ed Holtom indleder sit brev med, at han er skuffet over, hvor udvidende drenene i hans egen klasse er omkring feminisme, og hvad det betyder. Derfor deler Ed Holtom i brevet sit syn på, hvad feminisme er.

"Ligestilling og feminisme handler ikke om at være mande-hader eller skabelsen af et kvindeligt overherredømme. Det er per definition det modsatte," skriver den unge dreng i brevet.

I brevet understreger han, at kvinder har ret til at klæde sig, som de vil, uden at de skal kaldes 'billige'.

Ed Holtom er i sit utrolige brev kritisk over for den stereotype adfærd omkring vores køn, som han mener, vi opdrages med.

"Hvis vi ønsker ligestilling, kræver det mere end at betale kvinder det samme i løn som mænd, eller give kvinder og mænd lige muligheder," skriver Ed Holtom i brevet.

Brevet er blevet positivt modtaget, og det er Ed Holtom glad for.

"Tja, jeg havde ikke regnet med noget. Men er er glad for, at så mange er enige med mig. Det har indtil videre været temmelig surrealistisk," skriver han til metroxpress.

Kilde: metroxpress.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.